Logo Lefdal

Les mer om produktnyheter, aktuelle kampanjer og trender

HP Spectre x360 - en forførende PC
Spectre x360 fra HP er spekket med den nyeste teknologien inne i et lekkert design som oser av eleganse og luksus. Spectre x360 er en smart 2-i-1 som kommer i et eksklusivt aluminiumsdesign og to ulike størrelser (13,3” og 15,6”), som begge er så lette at du kan ha de med deg overalt.
Les mer ..
Inspirerende lyd for alle typer trening med trådløse Jaybird X3
Med Jaybird’s nye ørepropper møter fantastisk lyd dine mål, viljestyrke og trening. Få mer ut av hver repetisjon og meter med disse trådløse øreproppene som er svettesikre og perfekt til alle typer trening.
Les mer ..
Det ordner seg alltid hos Lefdal!
Noen ganger kan det være litt trøblete å komme i gang med ny mobil, sette opp PC-en, få optimalt bilde på TV-en eller fraktet den nye vaskemaskinen hjem. Vi i Lefdal ønsker deg en problemfri hverdag, så uansett hva slags hjelp du trenger, er det bare å spørre oss.
Les mer ..
Lefdalmentaliteten

Lefdalmentaliteten

17.01.2017
Er glasset halvfullt eller halvtomt? Ta testen og sjekk om DU har "Lefdalmentaliteten"
Les mer ..
Få en ny stil med Galaxy A3 og A5
Med Samsung Galaxy A-serien trenger man ikke betale en formue for perfeksjon. 2017-modellen av A-serien er full av egenskaper som imponerer, pakket inn i et design som blander kvalitet og harmoni. Disse egenskapene vil imponere fra første gang du holder telefonen i hånden. Telefonen er vanntett** og kan tas med overalt. Man får Galaxy A i to størrelser, A3 (4,7") og A5 (5,2") og den kommer i 3 stilige farger som gjør det enkelt å finne den rette telefonen for deg. A3 og A5 vil ha deg i fokus og det blir enkelt å ta flotte bilder du kan redigere og dele med de rundt deg.
Les mer ..
Perfekt vinterhår med Jan Thomas
Vinteren er her og i det kuldegrader og snø pakker landet vårt inn er det viktigere enn noen gang å tenke på hår og hodebunnen. Med tips og pleiende produkter fra Jan Thomas kan du gå vinteren i møte med glansfullt, sterkt og sunt hår.
Les mer ..
Premium bærbar data -  når du fortjener det beste
Du fortjener det beste og det bør ikke gå på kompromiss med kvalitet. En high-end datamaskin er en datamaskin som gir deg full ytelse. Det er også en datamaskin som ser fantastisk ut uansett hvor du er og som fint kan brukes på både jobb, hjemme og på reise. Maskinene har slanke, elegante og moderne linjer og holder gjennom hele dagen. I vårt high-end sortiment finner du flere 2-i-1 Lenovo Yoga modeller (510, 710, 910 IdeaPad), HP Spectre, x360, samt Microsoft Surface Pro 4.
Les mer ..
Bose ST300 - Stor lyd i lite format
Store filmer trenger stor lyd. Med Bose ST300 Soundbar og AM300 Subwoofer får du produkter som tar filmopplevelsen til et helt annet nivå. Bose-produktene er også perfekte når du vil slappe av med musikk, TV eller annet innhold.
Les mer ..
Det har aldri vært enklere å gjøre rent eller klippe plenen! La disse robotene ta seg av gulvene og gresset hjemme hos deg. Selv kan du bruke tiden på andre ting, eventuelt sitte og se på at gulvene blir rene og følge med på at plenen klippes nærmest av seg selv.
Les mer ..
Dab-radio i hjemmet - Hvilke muligheter finnes?
Les mer ..
Loading

Søkeordforslag

Søkeordforslag

Merke

Informasjon og kampanjer

Butikker