Logo Lefdal

Les mer om produktnyheter, aktuelle kampanjer og trender

Få 3 måneders forbruk av Finish produkter ved kjøp av Asko oppvaskmaskin
Ved kjøp av en ASKO oppvaskmaskin hos Lefdal vil du i perioden 1. mars - 31. mars 2017 få 3 måneders forbruk av Finish produkter med på kjøpet.
Les mer ..
Vedlikeholdstips til ditt Epoq kjøkken
Ditt nye Epoq kjøkken er på plass, og hjemmets nye samlingspunkt i årene fremover skinner som en uslepen diamant. Helst vil man jo at kjøkkenet skal skinne i mange år, og nettopp derfor er det viktig å gi det den pleien og vedlikeholdet det fortjener.
Les mer ..
Legg planer for ditt Epoq kjøkken
Drømmekjøkkenet skal realiseres og det er mange valg som skal tas. Kjøkkenet er et samlingspunkt for familie og venner, og et sted man skal trives i mange år fremover. Vårt tegneprogram, sjekkliste og app gjør veien fra drøm til virkelighet enklere.
Les mer ..
Unike spillmuligheter med Nintendo Switch – uansett hvor du er
Nintendo Switch er konsollen som vil overraske og ta spillopplevelsen ut av hjemmet. Switch er nemlig en hybridkonsoll som kan brukes både på TV-en, på reise, alene eller med venner. Opplev en helt ny spillhverdag med Nintendo Switch.
Les mer ..
AMD Ryzen - det beste til PC-gameren
Klar for den ultimate prosessoren til din gaming-PC? Med de nyeste Ryzen-prosessorene, AMD R7 1700, AMD R7 1700X og AMD R7 1800X, får du prosessorer som er laget for de nyeste spillene i 1440P/4K og streaming. De tre prosessorene gir deg maksimal valuta for pengene når det kommer til ytelse, slik at du kan ha fult fokus på selve gamingen.
Les mer ..
Samsung Unpacked - telefonen du ikke vil gå glipp av
29. mars vil Samsung avsløre sin nye telefon og det stilles store forventninger. Hva vi får er det ingen som vet men forventningene er desto større. Du kan sikre deg Samsungs nye toppmodell allerede i dag, og dermed være en av de første i landet som har den nye telefonen.
Les mer ..
HP Spectre x360 - en forførende PC
Spectre x360 fra HP er spekket med den nyeste teknologien inne i et lekkert design som oser av eleganse og luksus. Spectre x360 er en smart 2-i-1 som kommer i et eksklusivt aluminiumsdesign og to ulike størrelser (13,3” og 15,6”), som begge er så lette at du kan ha de med deg overalt.
Les mer ..
Inspirerende lyd for alle typer trening med trådløse Jaybird X3
Med Jaybird’s nye ørepropper møter fantastisk lyd dine mål, viljestyrke og trening. Få mer ut av hver repetisjon og meter med disse trådløse øreproppene som er svettesikre og perfekt til alle typer trening.
Les mer ..
Det ordner seg alltid hos Lefdal!
Noen ganger kan det være litt trøblete å komme i gang med ny mobil, sette opp PC-en, få optimalt bilde på TV-en eller fraktet den nye vaskemaskinen hjem. Vi i Lefdal ønsker deg en problemfri hverdag, så uansett hva slags hjelp du trenger, er det bare å spørre oss.
Les mer ..
Lefdalmentaliteten

Lefdalmentaliteten

17.01.2017
Er glasset halvfullt eller halvtomt? Ta testen og sjekk om DU har "Lefdalmentaliteten"
Les mer ..
Loading

Merke

Søkeordforslag

Søkeordforslag

Butikker

Informasjon og kampanjer