Logo Lefdal

Les mer om produktnyheter, aktuelle kampanjer og trender

Føl deg trygg med sikkerhetskameraet Logitech Circle 2
Sikkerhetskameraet Logitech Circle 2 lar deg følge med på hva som skjer i hjemmet, uansett hvor du befinner deg. Føl deg trygg, uansett tid på døgnet med IR-opplysning og live-stream direkte til telefonen, med egne notifikasjoner for uforventede bevegelser.
Les mer ..
Helproff TV-hjelp

Helproff TV-hjelp

20.06.2017
Har du endelig skaffet deg en ny og moderne TV men føler at du har gått deg bort i kaoset av kabler, programmering og oppdateringer? Slapp helt av. Hos oss finner du mennesker som kan TV, og enda bedre - de kan din TV.
Les mer ..
Datagjenoppretting - alt kan reddes
Du har kanskje kjent den velkjente klumpen som vokser i halsen når man forstår at PC-en ikke er til å starte, når skjermen står i svart og alt innholdet er tapt. Eller kriblingen i fingrene når man skjønner at minnekortet ikke kommuniserer med PC-en. Hva skal man gjøre med alt innholdet? Alle feriebildene, og alle de viktige dokumentene?
Les mer ..
La deg underholde av stilige Huawei T3 10
På utsiden er Huawei T3 10 et stilfullt mesterverk med en imponerende skjerm. På innsiden er det et langvarig batteri og mengder med underholdningsmuligheter. Android 7.0 operativsystem sørger for en enkel og underholdende hverdag.
Les mer ..
FIFA 18 gir deg en enda mer intensiv, sosial og autentisk fotballopplevelse hvor grensen mellom spill og virkelighet nesten er visket ut. FIFA 18 drives av Frostbite og et nytt animasjonssystem utviklet i samarbeid med Cristiano Ronaldo. Aldri før har du vært nærmere følelsen av å være en fotballspiller I verdensklasse. Forhåndsbestiller du Ronaldo Edition nå, kan du spille FIFA 18 tre dager før den offisielle releasedatoen 29. september 2017.
Les mer ..
SodaStream kullsyrepatroner gir deg vann med bobler
Gi vannet ditt mer piff. Kullsyrepatroner til SodaStream-maskin lager boblende drikke av traust springvann, og én patron holder til ca. 60 liter. Du kjøper patronene i en av butikkene våre. Dessuten kan du bytte den tomme patronen til en ny i våre butikker, slik at du bare betaler for kullsyren og ikke selve patronen.
Les mer ..
Xbox One X - overveldende kraft
Vil du ha en spillopplevelse utenom det vanlige? Da er Xbox One X perfekt for deg. Med en grafisk regnekraft på hele 6 Teraflop vil spillene dine kjøre raskere enn noensinne og med muligheten for å vise innhold i 4K og HDR vil du kunne nyte konsoll-gaming akkurat slik det er ment å nytes.
Les mer ..
Hold deg på den trygge siden
Det finnes få ting som føles verre enn å finne bankkontoen tømt for penger, private bilder spredt på nett eller oppdage at e-posten er hacket. Med en stadig mer digitalisert hverdag øker også faren for at private ting havner på avveie. En ting er om dette skjer etter å ha blitt frastjålet enheten, men hva om du skal selge den? Eller om produktet er ødelagt? Med sikker sletting av data sørger vi for at du trygt kan selge, eller kvitte deg med enheten uten å bekymre deg for data på avveie.
Les mer ..
Lefdal holder din PC oppdatert
Den nye PC-en din ser ikke bare bra ut, den gir deg en mengde muligheter og funksjoner. Logg inn med ansiktsgjenkjenning, se film i 4K og la deg imponere av nærmest uendelig med lagringsplass. Men nye PC-er kommer også med installeringer og tilpasninger som skal gjøres, noe som kan bli en utfordring for de fleste.
Les mer ..
Mobilhjelpen du ikke visste du trengte
En ny mobiltelefon kan være en utfordring, uansett om det er nytt merke, modell eller den samme gamle man kjenner så godt. Heldigvis finnes det noen som kan mobiltelefoner, uansett hvem som har laget den. Heldigvis kan Lefdal mobiltelefon.
Les mer ..
Loading

Søkeordforslag

 

Merke

Butikker

Informasjon og kampanjer