Kjøp på nett, hent i butikk og få 3% klikk og hent rabatt! Les mer her >> 

Logo Lefdal

Les mer om produktnyheter, aktuelle kampanjer og trender

Få opptil 100 euro tilbake når du kjøper et hovedkort fra ASUS!
De beste spillene fortjener å spillet med de beste komponentene. Dersom du kjøper et godkjent ASUS-hovedkort og utvalgte Asus grafikkort hos Lefdal kan du få igjen opptil 100 euro på kjøpet.
Les mer ..
Trådløse hodetelefoner til trening fra Jabra
Med Jabras hodetelefoner kombineres god lyd og passform slik at du kan nå små og store treningsmål. Det spiller ingen rolle hvor langt du løper, hvor mye du løfter eller hvor fort du sykler. Med Jabra vil du kunne pushe grensene dine enda litt lenger.
Les mer ..
Opplev miksen av ultimat ytelse og design - Lenovo Tab 4 10 Plus
Lenovo Tab 4 10 Plus forener design og ytelse i en kombinasjon som vil ta pusten fra deg. Opplev en premium Android-drevet enhet, pakket inn i et slankt og stilrent design som vil ta pusten fra familiens små og store brukere.
Les mer ..
2-i-1 - Alt du behøver pakket i én enhet
Er det vanskelig å velge mellom et nettbrett og en bærbar PC? Hvorfor ikke velge en enhet som kombinerer fleksibiliteten til et nettbrett med effektiviteten til en bærbar PC? Med en 2-i-1 PC med Windows får du det beste fra to verdener. Velg mellom forskjellige modeller, som Pavilion og HP Spectre 360, de mange Lenovo Yoga-modellene eller de utrolig fleksible Surface Pro og Surface Book. Uansett behov, har vi alltid en 2-i-1-enhet som passer deg.
Les mer ..
Full kontroll med Logitech MX Anywhere 2S og MX Master 2S
Med Logitech MX Anywhere 2S og MX Master 2S har du fremtidens trådløse mus i hendene. Styr flere PC-er samtidig og flytt filer fra en enhet til en annen, samtidig som du kan glede deg over enestående kontroll og batteritid.
Les mer ..
SNES Mini - Super Nintendo Classic Edition
Tiden er kommet for å ta en tur tilbake til 90-tallets storhetstid. Og hvordan gjøres det best? Med den klassiske spillkonsollen Super NES Classic Edition (også kalt SNES) selvfølgelig. SNES kommer i et kompakt design og er fylt med alle 16-bits spillfavorittene våre. Gjenopplev klassiske versjoner av Mario World, Donkey Kong og Zelda.
Les mer ..
Bærbar gamingkraft med Predator – Rovdyret har våknet
Predator er bærbare gaming-PC-er som sprenger grenser og setter rekorder. På denne siden kan du lese mer om de prisvinnende Predator G9, Predator G5, Predator GX og den ekstreme Predator 21X - seriens gamingmonster.
Les mer ..
Føl deg trygg med sikkerhetskameraet Logitech Circle 2
Sikkerhetskameraet Logitech Circle 2 lar deg følge med på hva som skjer i hjemmet, uansett hvor du befinner deg. Føl deg trygg, uansett tid på døgnet med IR-opplysning og live-stream direkte til telefonen, med egne notifikasjoner for uforventede bevegelser.
Les mer ..
Helproff TV-hjelp

Helproff TV-hjelp

20.06.2017
Har du endelig skaffet deg en ny og moderne TV men føler at du har gått deg bort i kaoset av kabler, programmering og oppdateringer? Slapp helt av. Hos oss finner du mennesker som kan TV, og enda bedre - de kan din TV.
Les mer ..
Datagjenoppretting - alt kan reddes
Du har kanskje kjent den velkjente klumpen som vokser i halsen når man forstår at PC-en ikke er til å starte, når skjermen står i svart og alt innholdet er tapt. Eller kriblingen i fingrene når man skjønner at minnekortet ikke kommuniserer med PC-en. Hva skal man gjøre med alt innholdet? Alle feriebildene, og alle de viktige dokumentene?
Les mer ..
Loading

Søkeordforslag

 

Merke

Butikker

Informasjon og kampanjer