Logo Lefdal

Les mer om produktnyheter, aktuelle kampanjer og trender

ASUS Republic Of Gamers - Komponenter i verdensklasse
ASUS ROG (Republic of Gamers) tilbyr noen av de beste produktene på markedet innen gaming. ASUS ROG satser knallhardt på innovasjon og moderne teknologi og setter enorme kvalitetskrav på både hovedkort, grafikkort og gamingskjermer. Kun den beste hardwaren er holder høyt nok nivå for gaming på dette nivået.
Les mer ..
Konfigurer din egen gaming-PC med MSI og Lefdal
Med vår MSI-konfigurator kan du bygge din egen fete gaming-PC. Skreddersy din egen gaming-PC med denne konfiguratoren og opplev gaming på sitt aller beste.
Les mer ..
MSI-konfigurator

MSI-konfigurator

24.05.2017
Med Lefdals MSI-konfigurator kan du bygge din egen fete gamingmaskin.
Les mer ..
Få opptil 200 euro tilbake når du kjøper et hovedkort fra ASUS!
De beste spillene fortjener å spillet med de beste komponentene. Dersom du kjøper et godkjent ASUS-hovedkort og en Intel-prosessor* hos Lefdal kan du få igjen opptil 200 euro på kjøpet. Du kan alternativt også kjøpe en DreamHack PC og få igjen tilsvarende sum.
Les mer ..
Finn veien med Lefdal
Det var en gang da man var avhengig av kart og kompass på bilturer. En gang hvor det alltid ble endeløse diskusjoner om retninger, raskeste vei og om det var E6 eller E18 man skulle kjøre. Den tiden er heldigvis forbi. Nå er bilturene både roligere, raskere og mye mer praktiske. Uansett om man skal langt av sted, på bilturer i fremmede land eller bare på rundtur i nabolaget har GP-Sen blitt en kjærkommen reisekamerat. Len deg tilbake, uten bekymringer å la GPS-en vise vei.
Les mer ..
Fidget spinneren - den nye dillen!
Fidget spinner er leketøyet alle fikler med. Denne lille, avhengighetsskapende dillen er lett å bruke – man snurrer den lekende lett mellom f. eks. pekefingeren og tommelen.
Les mer ..
HTC U11 tar deg med helt ut på kanten
HTC U11 kommer med Edge Sense, som gir deg intuitive styrefunksjoner på kanten av den buede skjermen. 5,5” store HTC U11 lærer seg dine mobilvaner og gjør hverdagen din enklere. Med HTC U11 kan du gå helt ut på kanten, selv når det regner.
Les mer ..
Få seks titler gratis ved kjøp av en gaming-pc!
Nå får du seks titler gratis når du kjøper en Intel® Core™ i3, i5- eller i7-prosessor hos Lefdal. Halo Wars 2, CS:GO og fire andre titler følger med helt uten kostnad.
Les mer ..
Forbedre helsen din med en juicer fra Philips. Smakfulle drikker på 1-2-3
Det kan være en utfordring å få i seg nok av frukt og grønnsaker, uansett om det kommer av smaken, tiden eller lysten på en grønn hverdag. En juicer fra Philips gir deg en hverdag full av vitaminer og mineraler.
Les mer ..
Kjøp en utvalgt Samsung Smart-TV og få Viaplay 12 måneder
Kjøp en utvalgt Samsung Smart-TV og få gratis Viaplay med i 12 måneder. Tilbudet gjelder for TV kjøpt mellom 15. april 2017 og 30. juni 2017.
Les mer ..
Loading

Søkeordforslag

 

Merke

Butikker