Logo Lefdal

Les mer om produktnyheter, aktuelle kampanjer og trender

Mixed Reality (MR) - blander virkeligheten med det virtuelle
Mixed Reality eller Merged Reality (MR) er en ny form for virkelighet, hvor den virkelig verden blandes med den virtuelle. Ved hjelp av avanserte datateknologier, og ikke minst en stor bunke fantasi, blander den virtuelle verden seg med den virkelige – slik at du kan oppleve verden som du aldri har opplevd den før.
Les mer ..
En ny nettverkshverdag med Google WiFi
Er du klar for en ny nettverkshverdag? Med Google WiFi får du et sterkt og sikkert signal hjemme. Kjøp Google WiFi hos Lefdal.
Les mer ..
Opplev en annen verden med Oculus Rift
En verden i virtual reality venter på deg med VR-brillene Oculus Rift. Ta på deg brillene og lev deg inn i favorittspillene eller VR-filmer og få en opplevelse helt ulikt noe du har vært med på før. Opplev fremmede dyrearter i eksotiske land eller kjør om kapp med kompiser – med VR trenger du ikke drømme deg bort til fremmede reisemål, men hoppe rett inn i dem.
Les mer ..
Få det skinnende rent med en dampvasker - helt uten såpe og kjemikalier
Å gjøre rent kan være et mareritt, og noe mange gruer seg til. Men heldigvis finnes det produkter på markedet som gjør jobben enklere. Med en håndholdt dampvasker blir rengjøringen en lek og du kan vaske alt fra fliser til kokeplater.
Les mer ..
Kjøp utvalgte gamingprodukter fra Asus og få Assassins Creed på kjøpet
Nå får du Dawn Of War 3 på kjøpet når du kjøper et grafikkort, et hovedkort eller en skjerm fra ASUS hos Lefdal.
Les mer ..
Med en avfukter får du bedre inneklima i hjemmet
Sliter du med høy luftfuktighet i deler av huset? Både kjellere, bad og vaskerom har en tendens til å bli for fuktige og høy luftfuktighet kan gi skader på hjemmet og helseplager for oss mennesker. Med en av våre avfuktere kan du løse dette problemet på en enkel måte!
Les mer ..
GoPro HERO 6 Black actionkamera
GoPro HERO6 Black actionkamera er utstyrt med noen utrolige egenskaper for å sikre at dine videoer blir helt perfekte, uavhengig av tid og sted. Med 4K60 bildekvalitet, en ny GP1-prosessor hø-oppløselig bildestabilisator og doblet ytelse får du alltid like perfekte resultatet. Med stemmekontroll, vanntett design og QuickStories-videoer er HERO6 Black det beste GoPro-kameraet for deling av alle eventyrene dine.
Les mer ..
Wolfenstein II - Welcome to Amerika!
Wolfenstein II er et actionfylt skyte- og eventyrspill laget med den industriledende motoren ID Tech® 6, hvor du er i et naziststyrt Amerika og skal rekruttere modige motstandsledere som fortsatt er igjen. I dette FPS-spillet kjemper du mot nazistene på ikoniske amerikanske steder, får tilgang til en rekke våpen og får nye evner du kan bruke til å nedkjempe nazistene.
Les mer ..
Marshall multiroom-høyttalere
Det trådløse flerromssystemet til Marshall sprer kvalitetsmusikk til alle rom og lar deg lytte til samme låt i alle rommene eller ulike sanger i hvert rom. Du kobler til høyttalerne via innebygd Chromecast, Spotify Connect, Airplay eller Bluetooth.
Les mer ..
Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact – kameratelefoner som imponerer
Sony Xperia XZ1 og dens lillebror Xperia XZ1 Compact er full av spennende funksjoner, som særlig passer deg som er opptatt av film og foto. Motion Eye-kameraet lar deg lage film i super-slowmotion og du kan ta skarpe bilder med lynrask autofokus. Sony’s egenutviklede 3D-skaper lar deg lage egne 3D-modeller og printe dem ut, direkte fra telefonen (printer selges separat). Du kan også få en unik spillopplevelse ved å synkronisere din PlayStation 4 med telefonen og spille hvor som helst i hjemmet.
Les mer ..
Loading