Bestill julegavene på nett innen søndag 17. desember (Postnummer 9000-9999 innen 16.12) - trenger du hjelp med julegave? klikk her

Logo Lefdal

Les mer om produktnyheter, aktuelle kampanjer og trender

Få behagelig innetemperatur på varme sommerdager
Inneklimaet vi oppholder oss i er med på å påvirke hverdagen i stor grad, enten det er for varmt, for tørt, for fuktig eller fylt med forurensing og allergener.
Les mer ..
Clean Secrets - opplev en helt ny generasjon med vaskemaskiner og tørketromler fra ASKO
Med ASKOs nye vaskemaskiner og tørketromler får du innovative funksjoner som gjør hverdagen enklere og grønnere, samtidig som du får et vakrere hjem. Produktene er laget med premium stålkomponenter, og vil gi deg mange år med pålitelig bruk.
Les mer ..
PlayLink – laget for PlayStation 4
PlayLink til PlayStation 4 er en helt ny måte å spille på, og gir deg opplevelser du ikke har sett maken til tidligere. Du trenger bare en mobil, PS4 og en TV.
Les mer ..
Få personlig trådløs belysning med Philips Hue
Les mer ..
Sound Blaster X Pro-Gaming
Sound Blaster X Pro-Gaming fra Creative er inspirert av nordlyset. Creatives Aurora Reactive lyssystem kommer med 16,8 millioner forskjellige farger som gir gamingutstyret ditt et helt nytt utseende og gjør deg til midtpunktet på LAN-laget ditt.
Les mer ..
Kjøp Samsung All-in-One Soundbar - få et Wireless Surround Kit på kjøpet!
Når du kjøper Samsung All-in-One Soundbar hos Lefdal, får du et Wireless Surround Kit med på kjøpet! Med Samsung All-in-One lydplanke sammen med Wireless Surround Kit får du en ekte surroundopplevelse både når du ser film og hører til musikk. Modulen kobles til via Wi-Fi.
Les mer ..
Få en ekte kinoopplevelse med MovieMask
Det norske firma MovieMask gir deg kinoopplevelsen på mobilen. MovieMask har en helt mørk fóring, som i kombinasjon med optiske linser, kompenserer for øynene dine og gir en følelse av å være på kino. Nå kan du se det du vil av serier og film fra dine favorittapper på telefonen – din egen personlige kino.
Les mer ..
Guide - bruk smartklokken din til trening
Se de beste tipsene og funksjonene for å bruke smartklokken din til trening, og også hvilken smartklokke som passer best for dine behov - Apple Watch series 2 eller Samsung Gear S3.
Les mer ..
Wearables - Velg mellom pulsklokker og treningsarmbånd
Sportsklokke, aktivitetsmåler, treningsarmbånd, pulsklokke eller aktivitetsarmbånd – hva er egentlig forskjellene her? Se tipsene for hvordan wearables kan hjelpe deg med treningen.
Les mer ..
Velg en smarttelefon som tåler en trøkk
Er du håndverker eller ihuga ekstremsportentusiast? Da har du kanskje opplevd at de fleste smarttelefoner ikke helt tåler din livsstil. Heldigvis finnes smarttelefoner som CAT S60 og Samsung Galaxy Xcover 4, som tåler det aller meste.
Les mer ..
Loading