Bestill julegavene på nett innen søndag 17. desember (Postnummer 9000-9999 innen 16.12) - trenger du hjelp med julegave? klikk her

Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

PC-fenomenet PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS har endelig kommet til Xbox One! I PUBG er målet ditt å overleve, koste hva det koste vil. På slagmarken er det deg mot røkla og ingen regler gjelder. Stjel forsyninger, finn våpen og rust deg opp til å knuse motstanderne i kampsituasjoner.
299
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (100+)  
Les mer PlayerUnknown’s Battlegrounds: Game Preview E. (XOne)
199
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (100+)  
  • Xbox Live Gold
  • 3 måneders medlemskap
  • Spar opptil 50-75% på spill i Xbox Store
Les mer Xbox Live 3 mnd Gold-medlemskap
PUBG

Slagmarken venter

Hopp ut i fallskjerm på en store, øde øy uten noe annet enn klærne du har på deg. Tenk strategisk, utforsk terrenget, plyndre forsyninger, finn våpen og bruk kjøretøy for å slå konkurrentene i kamp.

Slå deg sammen med andre spillere eller klar deg på egen hånd. Sistemann som står igjen vinner.

Slåss alene eller sammen

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS er et skytespill som er utviklet med tilbakemelding fra brukere. Spillet er uferdig og under utvikling, det kan endres over tid og utgis kanskje ikke som et endelig produkt. Spillboksen inneholder kort med digital nedlastningskode.

Xbox Live Gold er påkrevd for å spille (selges separat).

PUBG
PUBG

Bli den siste overlevende

Battle Royale plasserer opptil 100 spillere på en avsidesliggende øy for et oppgjør der vinneren tar alt og der strategisk spilling er like viktig som skyteferdigheter.

HDR-kvalitet

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS er Xbox One X-forbedret med HDR-teknologi slik at bildene fra slagmarken ser enda mer autentiske ut.

PUBG

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 06.12.2017 17:12:19