Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
 Hold varmen med Lefdal

Hold varmen med Lefdal

Det kan være vanskelig å komme seg gjennom norske vintre når kulden ser ut til å synke til gradestokkens bunnivå. Hjemmene våre utstyres med varmepumper og radiatorer, men det kan allikevel komme dager der det er vanskelig å få varmen til å sette seg i hele kroppen. Hos Lefdal har vi en rekke produkter som alle hjelper deg å holde varmen gjennom hele vinteren.

Hold varmen mens du er ute

Når snøen faller og det blåser surt i trærne er det en god ide å ha på seg litt ekstra tøy. Men det trenger ikke nødvendigvis å være en stor vinterjakke som holder deg varm. Man kan for eksempel bruke en elektrisk varmesåle til skoene og smarte ørevarmere og luer med hodetelefoner, slik at du kan holde varmen og få en morsom tur ned akebakken med musikk i ørene. Det finnes heller ikke mye som er verre enn stivfrosne tær som nærmest gråter av kuldesjokk, da kan det hjelpe med oppladbare varmesåler.

Skal du være ute lenge kan det være en ide å ta kaffe, te eller varm suppe med i en termokopp, slik at du har noe å varme deg på når kulden biter som verst.

 Hold deg varm når du går ut i kulden
Få tørket det våte tøyet ditt

Bli tørr når du kommer inn

Om vinteren snør det snør det ofte og det kan bli fort bli vått rundt oss, dette merkes på klærne og særlig barnas klær bliver gjennomvåte etter en hel dag utendørs. Dette tøyet skal gjerne brukes igjen dagen etter og det er derfor viktig at tøyet tørker helt før neste bruk. Det kan derfor være en ide å droppe lufttørkingen å heller investere i et tørkeskap. Med et tørkeskap kan du tørke tøy og sko på en enkel og praktisk måte.

Er det ikke plass til et tørkeskap i hjemmet, eller om du har en tørketrommel kan man heller vurdere en skotørker til våte og fuktige sko. Det kan nemlig være vanskelig å tørke sko raskt og det er ikke optimalt for tørketrommelen å skulle tørke sko.

Med litt varme og hygge…

Når man har vært ute i kulden er det alltid godt å komme inn i varme omgivelser igjen. Men selv om radiatorer, varmepumper og ovner jobber på spreng kan det være vanskelig å få kulden helt ut av kroppen.

En god varm suppe kan gjøre underverker når man virkelig fryser. Eller hva med en deilig kopp te eller kaffe.

Er det ekstra vanskelig å få tilbake varmen i kroppen kan man alltid krype sammen med tekoppen i ånden og varme seg med et deilig varmeteppe.

Hold deg varm med varme drikker og tepper

Les mer om våre mange spennende produkter her:

Sist oppdatert: 03.11.2016 15:54:20