Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

En revolusjonerende treningshverdag med Jabra Elite Sport

Hvem drømmer vel ikke om en enklere treningshverdag? Hvor man kan løpe kilometer på kilometer uten å irritere seg over forstyrrende ledninger? En treningsøkt hvor fokuset er på deg selv og målene dine. Jabra Elite Sport er helt trådløse hodetelefoner som vil revolusjonere din treningshverdag- når det gjelder både lyd og bruk.

Knutefri trening

Med Jambra Elite Sport er ikke knuten bare løsnet. Den er fjernet helt. Hodetelefonene er 100% ledningsfri og stiller i en klasse for seg selv både når det kommer til brukervennlighet og komfort. Tenk deg selv hvor deilig det er å kunne løpe, sykle eller løfte uten en irriterende ledning hengende rundt. Hodetelefonene vil dessuten gi deg maksimal komfort. Med full tilpasning og flere valgmuligheter trenger man ikke bekymre seg over støle og vonde ører etter en lang treningsøkt.

Jabra Elite Sport

Innebygd personlig trener

Å høre favorittsangene sine mens man trener kan være god motivasjon i seg selv. Men Jabra Elite Sport tar motivasjonen til et helt nytt nivå med sin egne innebygde coach- en stemme som vil gi deg tilbakemelding og guiding under økten. I tillegg er hodetelefonene utstyrt med in-ear pulsmåler. På denne måten kan du- helt uten ekstrautstyr få tillegg til viktig data på din smarttelefon via en app. Utfordre din egen form og analyser din egen utvikling. Appen vil også bruke informasjonen til å gi deg viktig informasjon når det gjelder både pauser, pace og hvile.

Jabra Elite Sport

Liten, svett og utholden

Akkurat som oss trenger også Jabra Elite Sports hodetelefoner restitusjon. Derfor kommer hodetelefonene med et eget etui som ikke bare gir trygg oppbevaring men som fungerer som en ladestasjon. Plasser hodetelefonene i etuiet etter trening og få to ekstra ladinger. Fra før av vil hodetelefonene komme med 3 timers brukstid, men med ekstra lading fra etuiet kan man få opptil 9 timer ekstra. Noe som gir deg mer enn nok tid til å bli skikkelig svett. For mens svetten renner er det greit å vite at Jabra hodetelefonene er vanntette og svetteavstøtende. Så sikre er de at de kommer med en egen svettegaranti på 3 år.

Jabra Elite Sport

Sterk og allsidig

Med Jabra Elite Sport hodetelefonene vil du få en lydopplevelse som virkelig tar deg til en annen verden. La bassen drive deg fremover og rytmen gjøre hver eneste situps til en lek. Hva du liker og hvem du hører på spiller ingen rolle med den suverene lydkvaliteten disse hodetelefonene gir- selv samtaler vil oppleves i klar og imponerende kvalitet. Det spiller heller ingen rolle hvor musikken kommer fra da hodetelefonene er kompatible med både Android og Apple IOS smarttelefoner. La Stevie, Kanye eller Bruce gjøre treningen til en lek.

Jabra Elite Sport
Jabra Elite Sport

Musikk som inspirerer

Hvilke sanger er det som driver deg? Får deg til å sette opp tempoet eller løfte ekstra tungt? Vi har samlet våre favoritter

  • Waterline - Morten Breum Remix
  • Lose Yourself - Eminem
  • Get Up (Battle) - Bingo Players
  • Work B**ch - Britney Spears
  • Getting Over You - David Guetta
2495
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (25+)  
  • In-ear trådløse hodetelefoner
  • Bluetooth-tilkobling
  • Pulsmåler
Les mer Jabra Elite Sport true wireless hodetelefoner (sort)

Les mer om Lefdals produkter her:

Sist oppdatert: 29.08.2016 10:22:23

Merke

Søkeordforslag

Søkeordforslag

Butikker

Informasjon og kampanjer