Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
Energimerke Datablad
23995
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (25+)  
  • Nettovolum: 405/196 liter
  • Total NoFrost og MultiAirFlow
  • InstaView-dør
Les mer LG side-by-side-skap GSX961NSAZ

Opplev det innovative Side-by-side kjøleskapet LG Instaview

LG InstaView side-by-side er et høykvalitets kombinert kjøleskap og fryser, med innovative løsninger for lagring av mat. Door-in-Door-teknologien Door-in-Door gjør det mulig å se igjennom et vindu for full oversikt over kjøleskapets innhold, uten at man slipper ut den kalde luften. Med en konstant lav temperatur vil maten holde seg lengre. InstaView har dessuten en rekke andre praktiske teknologier og du kan enkelt styre kjøleskapet med den praktiske SmartThinQ-appen.
LG InstaView Door-in-Door
Door-in-Door

Bank to ganger og ta en titt på innsiden – uten at kulde går tapt.. LG InstaView har en glassflate som lyser opp om du banker raskt to ganger. Dermed kan du ta en titt inn i det enkle tilgangsrommet uten å måtte åpne døren. Dermed minskes tapet av kald luft med over 40% og du vil oppleve at maten holder seg lengre.

Intelligent og praktisk

LG InstaView kommer med en mengde intelligente løsninger. Døren på fryseren har en innebygget isbitmaskin som sparer lagringsplass i fryserommet. Kjøleskapet har også en egen hylle som passer spesielt godt for ost, pålegg og andre mindre varer (hyllen holder en temperatur på ca. 3,5 grader). InstaView har dessuten et temperert vinskap med plass til fire flasker.

SmartThinQ

SmartThinQ-applikasjonen gjør det mulig å styre InstaView-kjøleskapet selv når du ikke er hjemme. Du kan enkelt justere temperaturen i kjøleskapet og fryseren, samt aktivere en rekke ulike egenskaper, som for eksempel hurtigfrysning. Med LG SmartDiagnosis kan du kontrollere at produktet fungerer som det skal – og støter du på noen feil kan appen gi deg informasjon om hvordan du fikser feilen. Appen finnes for både Android og iOS-enheter.

LG InstaView SmartThinQHoldbar, stillegående og energieffektiv

Energiklasse er for mange viktig ved kjøp av kjøleskap. LGs egne Inverter Linear Compressor kutter ned på produktets energiforbruk med effektivitetsteknisk mekanikk. Med InstaViews kompressor bruker kjøleskapet opptil 32 prosent mindre energi og er opptil 25% mer stillegående enn gjennomsnittet. VDE har også vist at Linear Compressor har opptil 20 års levetid. 20 år med tillit, 20 år med ro og stillhet.

Sist oppdatert: 29.06.2017 14:46:19