Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
Surface Book

La ideene komme til liv med Surface Book

13.5“ PixelSense Display, Intel® Core™ i5 og i7 prosessor og en hypersensitiv touch-penn for kreativt arbeid. Microsoft Surface Book er en kraftfull bærbar PC som ikke bare gir deg ytelse i verdensklasse, men som også vekker ideer til liv.

Prestasjoner i verdensklasse

Spektakulær grafikk, et kraftig batteri, opptil 16 GB minne og Intel® Core™ i5 og i7 prosessor. Med Surface Book har Microsoft lyktes med å skape et produkt som lever opp til betegnelsen ”den ultimate bærbare PC-en”. Surface Book er prestasjoner og design i perfekt harmoni. Kombinasjonen av Intel® Core™ prosessor og valgfri grafikkprosessor gjør Surface Book til en utrolig rask og kraftfull bærbar PC. Du kan også kjøre komplette versjoner av programvare som Maya®, Solidworks og AutoCAD2 helt uten problem.

En kreativ drøm

Surface Book har en rekke unike egenskaper som gjør at man kan være kreativ på helt nye måter. Den bærbare PC-en er utstyrt med en hypersensitiv touch-penn som er perfekt for deg som liker å uttrykke deg med bilder og illustrasjoner. Den avtakbare PixelSense-skjermen med seks millioner piksler gir deg en fantastisk visuell opplevelse og mer eller mindre uendelige muligheter når du vil tegne, markere eller skrive. PC-en har dessuten opptil 12 timers batteritid, slik at du alltid kan få utløp for dine kreative ideer - uansett hvor du er

Lefdal - så mye mer enn elektronikk

Hos Lefdal handler det ikke om å være størst, men vi vil gjerne være best. Vi vil være den butikken du kommer til, og den butikken du føler deg velkommen hos. Det handler om mer enn pris og produkt – det handler om deg. Derfor gjør vi vårt ytterste for at Lefdal-opplevelsen er perfekt – før, etter og under kjøpet.

Lefdal Cloud – ubegrenset lagring

Lefdal Cloud – ubegrenset lagring

Ta vare på dine personlige data, viktige filer og uerstattelige minner! Med Lefdal Cloud får du lagringsplass og kontinuerlig sikkerhetskopi på nett. Alle endringer du gjør blir oppdatert automatisk. Samtidig kan du enkelt få tilgang til og dele innholdet med andre, uansett hvor du er.

Med Surface Book kan du logge inn med ansiktsgjenkjenning

Logg inn med et smil

Surface Book er selve beviset for innovativ teknologi. Med høyintelligent ansiktsgjenkjenning (Windows Hello face sign-in camera) kan du logge inn på Surface kun ved å vise ansiktet. Teknikken er biometrisk, og kameraet leser inn og logger ulike punkter som er unike for ditt ansikt for så å lagre dette i et eget minne. PC-en har også mulighet for å lagre ulike ansikter, slik at hele familien kan ha hver sin profil.

 Bruk Surface med andre enheter

Bruk Surface med andre enheter

Surface kobles enkelt opp med nesten hvilket som helst tilbehør - iPhone, Android telefoner, eksterne skjermer, projektorer, skrivere og TV-er. Å bytte fra Mac til Surface er dessuten enkelt. Surface kommer ikke bare til å fungere bra med din iPhone men også med favorittprogrammene fra Apple. Installer iTunes og iCloud for å laste ned alle filene dine og for å holde bildene dine synkronisert.

Sist oppdatert: 17.03.2017 10:31:16