Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Bose QC35 – Støyreduksjon i verdensklasse

Med disse trådløse Bose QuietComfort 35 hodetelefonene får du en unik lydopplevelse. Du kan lukke hele verden ute og nyte favorittmusikken din eller en god lydbok takket være støykansellering-teknologien. Disse hodetelefonene passer perfekt for deg som skal på ferie eller som pendler hver dag.

Noise-cancelling

Bose leverer en støykansellerende teknologi i verdensklasse som fjerner alle de forstyrrende lydene fra omgivelsene, og dermed gir den deg en optimal lydopplevelse. De trådløse hodetelefonene bruker en innebygd mikrofon som analyserer omgivelsenes støynivå og som sender ut et avvisende signal som demper lydene rundt deg. På den måten kan du høre på musikk eller lydbok, se på film eller andre aktiviteter helt uten å bli forstyrret. Dette er perfekt når du oppholder deg på steder med mye støy som tog eller fly.

Bose QC35
Bose QC35

Trådløs

Bose QuietComfort 35 er trådløse hodetelefoner med Bluetooth-forbindelse. Bluetooth gir deg muligheten til å strømme musikk og samtidig bevege deg fritt rundt uten å ha en irriterende ledning i veien. Med hjelp av NFC-teknologien kan du enkelt koble din enhet opp til hodetelefonene.

Bose QuietComfort 35 har et innebygd Lithium-ion-batteri som lar deg bruke hodetelefonene i opptil 20 timer. De passer dermed godt til å ha med på lange turer.

Lett og enkel

Bose QuietComfort 35 er designet i et materiale av høy kvalitet. Det robuste designet gjør at de er komfortable å ha på hele dagen igjennom.


Hodetelefonene har flere enkle og smarte løsninger. Blant annet har den fjernstyringsknapper på den ene ørekoppen. Med den støykansellerende-teknologien kan du i tillegg snakke i telefonen med en krystallklar lyd.

Bose QC35
3490
 
 
  • Aktiv støykansellering
  • Bluetooth med NFC
  • Inntil 20 timer batteritid
Les mer Bose QuietComfort 35 around-ear hodetelefoner (sort)
3490
 
 
  • Aktiv støykansellering
  • Bluetooth med NFC
  • Inntil 20 timers batteritid
Les mer Bose QuietComfort 35 around-ear hodetelefoner (sølv)

Les mer om våre mange produkter her:

Sist oppdatert: 07.06.2016 10:54:21