Bestill julegavene på nett innen søndag 17. desember (Postnummer 9000-9999 innen 16.12) - trenger du hjelp med julegave? klikk her

Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
 CAT S60 - en telefon som tåler nesten alt

CAT S60 - en telefon som tåler nesten alt

Endelig er den her – telefonen som tåler nesten alt. CAT S60 er en 32 GB robust telefon som er både vanntett ned til 5 meter i 60 minutter, tåler fall fra 1.8 meter og har en utrolig standby tid på 43 dager. CAT S60 kommer dessuten med integrert termografi. Er du lei av telefoner som ikke tåler noe er dette telefonen for deg.
5776
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet 18.12.2017  
  • Termisk bildebehandling
  • Vanntett, støtsikker
  • 4.7" touchskjerm
Les mer Cat S60 smarttelefon (sort/sølv)

En håndverkertelefon

CAT S60 tåler imponerende mye mer enn det en vanlig smarttelefon gjør. Telefonen har Lockdown Switch vanntett ned til 5 meters dybde i opp til en time.

Du kan dessuten bruke hansker eller ha våte fingre uten at det er noe problem for den unike 4,7” store Corning Gorilla Glass 4 touchskjermen. Telefonen tåler dessuten fall fra 1,8 meters høyde – perfekt for deg som for eksempel jobber på en byggeplass.

Med CAT S60 kan du også ta både bilder og video under vann, og er derfor perfekt for små og store eventyr.

 En håndverkertelefon
 CAT S60 - Se verden på en helt ny måte med termografi

Se verden på en helt ny måte med termografi

Som den første smarttelefonen noensinne er Cat S60 i stand til å ta klare termobilder, video og timelapse-film.

Dermed kan du for eksempel retroaktivt peke på en temperatur i bilder, mens den termografiske bildeteknologien kan peke ut selv de minste nyanser - fra for eksempel røyk.

Med et fingertrykk kan du enkelt finne feil i isolering, elektriske mangler, måle ytelsen på maskiner og sjekke grillens gassylindere eller om maten er varm nok.

Lefdal - så mye mer enn elektronikk

Hos Lefdal handler det ikke om å være størst, men vi vil gjerne være best. Vi vil være den butikken du kommer til, og den butikken du føler deg velkommen hos. Det handler om mer enn pris og produkt – det handler om deg. Derfor gjør vi vårt ytterste for at Lefdal-opplevelsen er perfekt – før, etter og under kjøpet.

Supportavtale - mobil

Supportavtale - mobil

Med supportavtale for mobil får du hjelp med å sette opp din nye telefon. Alt blir tilpasset dine behov og mens sikkerheten knyttet til din mobil blir ivaretatt. Skulle du ha behov for hjelp i avtaleperioden kan du kontakte oss både via telefon og direkte i varehus.

Sist oppdatert: 28.03.2017 09:15:26