Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Collect@Store - bestill på nett, hent i butikk

Med Collect@Store kan du sitte hjemme i din egen stue, sammenligne priser og finne det du er på jakt etter i ro og mak. Når du har reservert din nye PC eller vaskemaskin kan du selv kjøre til din valgte butikk og hente varen hjem etter bare to timer.

Raskt, praktisk og enkelt. Hvorfor vente?

Finn det du er på jakt etter, lag en Collect@Store-reservasjon ved å trykke på Collect@Store-knappen på produktsiden - så blir produktet klart for henting i valgt butikk etter to timer. Du kan hente produktet innenfor åpningstidene. Dersom du bestiller et produkt etter åpningstid, er det klart for henting neste dag. Produktet betales ved henting. Collect@Store gjør det altså enda enklere å handle på nett. Nå behøver du verken å vente på levering, spore produktet eller stå i lang kø på posten. Hentealternativet Collect@Store lar deg spare både tid og penger ettersom du ikke behøver å betale for levering og du kan hente produktet når det passer for deg i løpet av de neste 24 timene.

  1. Finn ønsket vare og trykk på Collect@Store-knappen på produktsiden
  2. Velg butikk, fyll inn obligatorisk kontaktinformasjon og fullfør reservasjonen
  3. Du vil nå motta ordrebekreftelse på e-post.
  4. Ta med deg ordrenummeret til valgt butikk og hent produktet etter 2 timer

Collect@Store gir Klikk&hent-rabatt!

Du kan bestille varer på lefdal.com og selv hente de i butikk etter kun 2 timer. Vi gir deg i tillegg et prisavslag på 3 prosent siden du tok jobben med å hente varen selv!
Collect@Store er kun tilgjengelig i de varehusene som har aktuell vare på lager.

Les mer om Lefdal sin fordelspakke her


3% rabatt ved å kjøpe via Collect@Store!