Bestill julegavene på nett innen søndag 17. desember (Postnummer 9000-9999 innen 16.12) - trenger du hjelp med julegave? klikk her

Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Opplev en stilren versjon av din favorittmusikk med Urbanears Connected Speakers

Med Urbanears Connected Speakers kan du gi din favorittmusikk et unikt uttrykk, uansett lydkilde. Sett sammen en kombinasjon av flere høyttalere for en multi-roms-opplevelse eller sett ulike toner i ulike rom. Musikk har aldri vært så enkelt, stilrent og individualistisk.
Urbanears

En størrelse som passer deg

Høyttalerne kommer i to ulike størrelser, Baggen og Stammen. Rent utseendemessig er de to ganske så like, og selv om størrelsen er forskjellig har de to det samme innholdet og gir den samme gode lyden.Mens den minste av de to, Stammen vil gi en perfekt lydopplevelsei små til middels store rom vil Baggen gi en fullverdig lydopplevelse i større rom.

Både Stammen og Baggen kommer med en mengde tilkoblingsmuligheter som gjør det mulig å velge den kilden og den tilkoblingen som passer din hverdag best. Enten det er over WiFi, via Bluetooth, AirPlay, Chromecast eller AUX. Det er også mulig å lagre opptil 7 spillelister på høyttaleren.

Urbanears

Praktisk perfeksjonisme

De stilige høyttalerne er pakket inn i stoff, noe som gir de et unikt og tidsriktig design. Med hele seks ulike farger kan man dessuten sette sitt preg på høyttaleren – uansett om man går for det nøyttrale eller mer fargerike. Høyttalerne satser dessuten på et klassisk design med bruken av knotter fremfor touch. Noe som lar deg styre musikken på gamle-måten, bare med en moderne vri.

Høyttalernes fantastiske lyd vil gi deg en unik lydopplevelse uansett om du velger å bruke de hver for seg eller koble flere sammen i et multiroms-system. Har du flere fordelt over ulike rom kan du velge om disse skal spille av samme musikk, eller om hvert rom skal gi en unik musikk-og sjangeropplevelse.

Urbanears

En Urbanears Appening

Med Urbanears Connected Speakers er det du som er sjefen over din egen musikk-happening. Bla deg gjennom lokale og online spillelister, radiokanaler og offline-innhold eller tilpass lydopplevelsen ved å bestemme hvor og hvordan lyden spilles av. Appen lar deg tilpasse alt akkurat slik du vil ha det og gir deg full styring og kontroll. Urbanears bryr seg dermed ikke om at du er en Tidal eller Spotify’er, en Apple eller Samsunger. Selv den klassiske LP-spilleren kan enkelt kobles til Urbanears.

For i bunn og grunn er det musikken det handler om, og den unike lydopplevelsen. Urbanears gir deg akkurat dette, en musikkopplevelse som vil oppleves like ikonisk og moderne uansett hvilket rom du befinner deg i .

Urbanears
 Urbanears

Sist oppdatert: 11.04.2017 08:10:09