Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
 En tryggere hverdag på nett med Circle with Disney

En tryggere hverdag på nett med Circle with Disney

Lurer du på hva som skjer når barna surfer rundt på nettet? I en online verden der mulighetene er mange, hvor mye er uegnet for de under 18 og hvor tiden bare flyr av sted. Circle with Disney gir deg muligheten til å påvirke familiens hverdag på nett slik at den blir tryggere – både for store og små.

Sett opp profiler på små og store i familien slik at tilganger og tidsfrister er individuelt. La de minste bevege seg trygt blant barnevennlige spill og underholdning mens husets ungdom boltrer seg på sosiale medier og YouTube. 

En tid for alt

Med mengder av underholdning kan internett underholde små og store i timevis. Enten det er Facebook, blogger eller Netflix kan tiden fly overaskende fort. Dette kan selvfølgelig gå utover alt annet som skal skje i løpet av en dag. Lekser er ikke like spennende som søte katter på YouTube, og hvorfor leke utendørs når man kan leke på nett? Med Circle with Disney kan du som forelder sette grenser og ha en oversikt. Man kan også velge å sette internett på pause, på en eller flere enheter slik at visse deler av dagen blir for familien, for eksempel ved middag og andre samlingspunkter. Mobil eller nettbrett spiller ingen rolle da Circle with Disney vil kommunisere på kryss av tvers av plattformer slik at en time på nett blir en time på nett- uansett hvor.

Circle with Disney

Full kontroll

Det er ikke alltid lett å vite hva slags sider som dukker opp på barnas nettbrett og telefoner. Kanskje er det ren nysgjerrighet, kanskje er det uflaks- men mye av det man finner på nettet er ikke like egnet for små øyne. Med Circle with Disney kan du enkelt tilpasse barnas internetthverdag. Ikke bare kan man velge mellom ulike forhåndsinnstillinger etter aldersgruppe men man kan også tilpasse disse etter egne ønsker. Man kan sortere dette etter nettsider, apper eller kategorier. På den måten får ikke barna se mer enn det de skal, og de er omgitt av tryggere rammer når de leker på nett. Circle with Disney kan også brukes for å unngå at barna blir eksponert for reklame.

Circle with Disney

Få oversikten

At det kan gå med mye tid på internett er ingen overraskelse, men hvor mye tid brukes, og hvor brukes den? Med Circle with Disney vil du ikke bare kunne begrense internettbruken men også få en oversikt over hvor tiden brukes og hva den brukes på. Hvor mange timer brukes egentlig på Netflix, var det bare en film? Eller gikk all tiden med på Instagram? Ta et dypdykk i barnas internettbruk og sjekk sporene ikke vet de legger selv. Du kan også se når de ulike sidene ble brukt og hvor lenge de var besøkt. På den måten vet du ikke bare hva tiden har blitt brukt på men også hvordan tiden har blitt brukt. Kanskje kan ekstra lang tid på leksene belønnes med en ekstra film i helgen?

Circle with Disney

Når leggetid nærmer seg

«5 minutter til mamma»- Hørt det før? At man bare må se ferdig en video eller chatte litte grann til? Med Circle with Disney er det ikke nødvendig å måtte kjempe om de ekstra minuttene eller om hvor mye mer man bare skal ordne en ting til. Med BedTime-funksjonen vil barnas enhet ta jobben selv og automatisk koble seg fra internett. Da alle, både små og store har ulike søvnbehov kan man enkelt tilpasse leggetiden til hver enkel person i familien. Barna vil heller ikke ha mulighet for å koble seg tilbake på nett, og om de prøver Alle enheter vil automatisk koble seg tilbake på nett når det er morgen og man slipper dermed unødvendig manuelt arbeid.

1198
 
 
  • Foreldrekontroll
  • Pares med WiFi-enheter
  • Kontroll over nettbruk
Les mer Circle with Disney

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 26.09.2016 10:03:27