Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Fidget spinneren - den nye dillen!

Fidget spinner er leketøyet alle fikler med. Denne lille, avhengighetsskapende dillen er lett å bruke – man snurrer den lekende lett mellom f. eks. pekefingeren og tommelen.

Som om jojo-en og rokkeringen fikk et barn

Fidget spinner er det perfekte tidsfordriv til rastløse fingre, om du sitter i sofaen og ser TV eller skal konsentrere deg om en oppgave. Bruk den til å stresse ned i hverdagen eller hvis du f.eks. hvis du prøver å slutte med å røyke og har fiklebehov. Fidget-spinneren skal også ha en beroligende effekt på personer med ADHD, autisme eller angst.

Du kan selvfølgelig også bare leke deg med den, på samme måte som du bruker f.eks. en jojo. Den lille roterende dingsen er like populær blant barn som voksne. Den er enkel å bruke, og når du blir god, kan du gjøre forskjellige tricks med den og imponere vennene dine.

Hva er det?

Fidget spinner har tre «armer» med et kulelager i midten, som ligger behagelig i hånden. Du kan enten holde på kulelageret eller en av «armene», og deretter spinne den rundt og rundt. Når den spinner, vibrerer den lett og gir fra seg en lav lyd, som gir deg en behagelig følelse. Du kan ta den med overalt og den får enkelt plass i lommen.

Fidget Spinner

Sist oppdatert: 19.05.2017 11:10:32

Søkeordforslag

 

Merke

Butikker