Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
 Galaxy A3 og A5 - en ny attityde

Få en ny stil med Galaxy A3 og A5

Med Samsung Galaxy A-serien trenger man ikke betale en formue for perfeksjon. 2017-modellen av A-serien er full av egenskaper som imponerer, pakket inn i et design som blander kvalitet og harmoni. Disse egenskapene vil imponere fra første gang du holder telefonen i hånden. Telefonen er vanntett** og kan tas med overalt. Man får Galaxy A i to størrelser, A3 (4,7") og A5 (5,2") og den kommer i 3 stilige farger som gjør det enkelt å finne den rette telefonen for deg. A3 og A5 vil ha deg i fokus og det blir enkelt å ta flotte bilder du kan redigere og dele med de rundt deg.

 Pynt deg med en stilig mobil

Pynt deg med en stilig mobil

Samsungs nye A-serie er perfekt for den bevisste mobilbrukeren. Designet er like harmonisk og elegant som på toppmodellen Galaxy S7, fargene like eksklusive og materialet i like høy kvalitet. Prisen derimot er betydelig lavere. Til tross for den lave prisen er både Galaxy A3 og Galaxy A5 spekket med innhold som imponerer selv den mest oppdaterte og bevisste mobilbrukeren.

 Prisgunstig kvalitet

Prisgunstig kvalitet

Men hvem er den prisbevisste mobilbrukeren? For ikke mange år siden var det teknologinerden, som lærte seg alle spesifikasjonene med lupe. I dag kan det like gjerne være en ungdom som en kvinne i 30-årene. De sjekker Facebook, snapper, strømmer og tar selfies. Begge vet at det handler om mer enn utseendet og stiller høye krav til både funksjonalitet og kvalitet.

2390
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (100+)  
  • 4.7" HD sAMOLED skjerm
  • IP68 rangert beskyttelse
  • 13 + 8 megapiksler kamera
Les mer Samsung Galaxy A3 2017 smarttelefon (Peach Cloud)
3329
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet 27.11.2017  
  • 5.2" Full HD sAMOLED skjerm
  • IP68 rangert beskyttelse
  • 16 megapikslers kameraer
Les mer Samsung Galaxy A5 2017 smarttelefon (Peach Cloud)

Design som varer

De avrundede telefonene er designet i samme glass og metallmateriale og med samme kvalitet som storebror, Galaxy S7 og utstråler derfor den samme luksusen. Serien kommer i tre flotte farger - Black Sky, Gold Sand og den unike Peach Cloud.

Telefonen er vann og støvavstøtende* og derfor perfekte til utendørsbruk, når man for eksempel skal ta bilder på stranden, er ute og løper eller ender opp i en regnskur på veien hjem.

Begge telefonene er utstyrt med et batteri som lett holder gjennom hele dagen. Om man allikevel skulle nærme seg slutten på batteritiden gir Galaxy A5 muligheten for hurtigopplading slik at man raskt kan fortsette dagen.

Samsung Galaxy A3 og A5 – Design som varer
Samsung Galaxy A3 og A5 – En telefon for alle

En telefon for alle

Galaxy A3 og A5 en henholdsvis 4,7" og 5,2" sAMOLED-skjerm og det er derfor enkelt å velge den størrelsen som passer deg best.

Om du ikke ønsker å ha en kjempestor skjerm eller er på utkikk etter en mindre telefon til barna er A3 perfekt for deg. Mens A5 er perfekt for deg som ønsker en større telefon med en stor skjerm.

Telefonene har en fingeravtrykksleser på hjemknapper, noe som gjør den ekstra trygg. Dessuten foregår telefonens tilkobling og lading via en USB Type-C og er derfor laget for fremtiden.

Få med deg alt

Den flotte Super AMOLED-skjermen vil vise frem bilder, film og spill i naturlige, matte farger. Samsung Galaxy A3 og A5 er perfekt for å ta med ut, da telefonens lysstyrke gjør det mulig å se alt tydelig, selv i sterkt sollys.

Med Always On Display går du heller aldri glipp av noe. Selv når telefonen er i dvalemodus vises klokken, kalender og mottatte beskjeder på skjermen.

A3 og A5 kommer med 16 GB og 32 GB og har plass til et microSD-kort (selges separat), slik at du kan utvide hukommelsen med hele 256 GB.

Samsung Galaxy A3 og A5 – Få med deg alt
Samsung Galaxy A3 og A5 – Få med deg alt

Fanger alle detaljer

Galaxy A3 og A5 har begge kameraer som fanger alle detaljene i motivet med høy oppløsning. Kameraet har en ekstra lysfølsom F1.9 sensor, slik at du kan ta bilder selv ved dårlig belysning.

Det bakre kameraet på A3 og A5 er på 13 MP og 16 MP, alik at man kan ta imponerende gode bilder.

Frontkameraet på A3 er på 8 MP, mens Galaxy A5 er utstyrt med hele 16 MP - noe som er perfekt for de uforglemmelige selfiene med venner og familie.

*Samsung Galaxy A3 og A5 kommer begge med en IP68-klassifisering, som betyr at de er vann og støvavstøtende og tåler å bli senket ned i vann til 1,5 meters dybde i hele 30 minutter.

Lefdal - så mye mer enn elektronikk

Hos Lefdal handler det ikke om å være størst, men vi vil gjerne være best. Vi vil være den butikken du kommer til, og den butikken du føler deg velkommen hos. Det handler om mer enn pris og produkt – det handler om deg. Derfor gjør vi vårt ytterste for at Lefdal-opplevelsen er perfekt – før, etter og under kjøpet.

Lefdal Cloud – ubegrenset lagring

Lefdal Cloud – ubegrenset lagring

Ta vare på dine personlige data, viktige filer og uerstattelige minner! Med Lefdal Cloud får du lagringsplass og kontinuerlig sikkerhetskopi på nett. Alle endringer du gjør blir oppdatert automatisk. Samtidig kan du enkelt få tilgang til og dele innholdet med andre, uansett hvor du er.

Sist oppdatert: 13.01.2017 08:22:30