Bestill julegavene på nett innen søndag 17. desember (Postnummer 9000-9999 innen 16.12) - trenger du hjelp med julegave? klikk her

Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

GoPro Karma – så mye mer enn en drone

Se verden på en helt ny måte med GoPro Karma. Uansett om det er fra luften, montert på ditt favorittutstyr eller som håndholdt vil du alltid få en perfekt, stabil GoPro-video. Dronen er dessuten lett å frakte med seg slik at du alltid er klar for store og små eventyr.
 GoPro Karma

GoPro Karma – der du er

GoPro Karma er lett å ta med seg da den enkelt foldes sammen og pakkes ned bærevesken. Når du har kommet frem til målet og er klar for å sende dronen til himmels foldes dronen ut og propellene festes slik at dronen er klar for å fly.

GoPro Karma vil dessuten gi en utrolig opplevelse av å være en del av tid og sted med den avtakbare stabilisatoren som hindrer irriterende bevegelser og forstyrrelser. Om du vil kombinere flygningene dine med opplevelser på bakken kan du med den medfølgende Karma Grip feste GoPro HERO 5 på kroppen eller annet utstyr.

 GoPro Karma

Full kontroll

GoPro Karma styres med en håndkontroll som likner mye på designet man kjenner fra typiske spillkontroller. Kontrollen gjør det å styre dronen samtidig som man har kontroll på kameraet. Den har dessuten en innebygd touch-skjerm som strømmer live fra det dronen ser i luften.

Om du ønsker å ta med deg flere på en luftig rundtur kan du dessuten få vennene dine til å laste ned GoPro Passenger-appen og dermed både se live og styre kameraets vinklinger.

 GoPro Karma

Mesternes mester

Ingen mestrer noe fra starten av, men med GoPro Karma er veien til suksess litt enklere enn ellers. Karma har en egen treningsguide som lærer deg alt du trenger å kunne fra starten. Dronen har dessuten en egen start-og landingsknapp som sørger for at du som er førstegangspilot kommer deg trygt opp- og ned igjen.

Om du skulle nærme deg områder med droneforbud vil GoPro Karmas innebygde funksjoner sørge for at dronen selv unngår disse, slik at man ikke trenger å kunne dette .

 GoPro Karma

Sist oppdatert: 07.04.2017 09:54:25