Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
Konsollguide

Press play og finn den perfekte gamingkonsollen

Det er en stund siden gaminghverdagen foregikk i 8-bit. I dag handler det om HD, VR og kameraer som fanger opp bevegelser. De ulike konsollene tilbyr muligheter som skiller seg ut og det kan være vanskelig å vite hvilken konsoll man skal velge. Hvilken konsoll passer best for barn? Hva skiller en Nintendo Wii U fra PlayStation 4? Og hvilke muligheter gir en Xbox One S som en Nintendo Wii U ikke gir?

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva som gjør de «3 store» størst og hva de kan tilby deg.

Familiens nye kjæledyr

Nintendos spillmaskiner er en klassiker i mange hjem. Med figurer som Mario og Donkey Kong har de underholdt oss i mange tiår, og med Nintendo Wii U står de fortsatt grunnstøtt som selve familiekonsollen.

Det er lett å la seg imponere av hvordan Nintendo klarer å favne om og underholde folk i alle aldre – her er det underholdende spill for store og små. Wii styres av bevegelser og derfor er både Wii Remote Plus-kontrollene og mange av spillene bevegelsesstyrt. Et godt eksempel er tennis eller golf, hvor brukeren med kontrollen i hendene skal imitere de reelle bevegelsene. En sensor som er plassert på TVen fanger opp bevegelsene og overfører dem til TVen, som gjør Nintendo Wii U til en engasjerende og underholdende spillmaskin.

Nintendo Wii U er en konsoll som passer for alle aldre og er perfekt underholdning for hele familien eller vennegjengen. De intuative kontrollene gjør det nemlig gøy, selv for familiens yngste. En nettbrett-liknende GamePad-kontroll kan brukes som hondholdt konsoll, slik at man kan fortsette spillet – selv med TVen slått av.

Med Nintendo Wii U er det dessuten mulig å være en del av Nintendo Network`s online sosiale nettverk. Her kan man kommunisere med andre spillere og kjøpe digitalt innhold direkte på konsollen.

Er du dermed på utkikk etter en familievennlig konsoll er Wii U perfekt for deg.

Konsollguide
Konsollguide

Xbox One S – med verden mellom hendene

Siden ankomsten i høst har Xbox One S vist seg å være en verdig arvtaker til Xbox One og Microsofts nye flaggskip, som til tross sin slankere design overgår forgjengeren med både lagringsplass og grafikk. Xbox One S er per perfekt om du vil ha de nyeste spillene først, og som ønsker en forsterket spillopplevelse med 4K og HD. Ved å koble til et gaming headset, tastatur og Kinect bevegelsessensor vil du få følelsen av å være en del av spillet.

Xbox Live er verdens ledende nettverk innen gaming. Her kan man spille sammen med venner, eller få nye bekjentskaper i den enorme gamingverdenen. Med multigplayer-funksjoner er dessuten gaming alt annet enn en ensom sport. Send kommandoer til lagkamerater over hele verden og del skjermen i to slik at du har både spill og videosamtale tilgjengelig.

Som en del av Windows 1+\s økosystem kan du dessuten spille Xbox-spillene dine på datamaskinen din. Strøm spill hvor som helst i hjemmet ditt på enten stasjonære PC-er, bærbare PC-er eller nettbrett. Alt du trenger er Windows 10 og internettforbindelse.

Men Xbox One S er så mye mer enn bare en spillkonsoll. Du kan se både Blu-ray, laste ned filmer, musikk og annet innhold.

Så om du er ute etter hardcore gaming med uendelige muligheter er Xbox One S konsollen som passer for deg.

En kraftig multi-entertainer

Er det en ting PlayStation alltid har vært flink til så er det å skape underholdende øyeblikk i vennegjengen. Hvem husker vel ikke den stressende, men akk så engasjerende quizmasteren Buzz, eller mer eller mindre vellykket sang i SingStar? Men i tillegg til å være alle gitarhelter og danseløvers private scene er PlayStation en kraftig spillmaskin som leverer topp kvalitet og ytelse til noen av de største titlene vi kjenner på dagens spillmarked.

Den nyeste PlayStation 4 vil engasjere en sann gamingsjel gjennom en underholdende kveld med gode venner. Flere interaktive spill med tilkobling til ulike sosiale medier kar deg også dele opplevelsen med andre.

Og leken er langt ifra over enda, da Play Station har tatt det store skrittet inn i VR’ens verden med sin helt egne PlayStation VR som suger deg inn i den virtuelle verden, der opplevelser og utrolige verdener venter deg.

PlayStation VR Social lar vennene dine rundt deg se det du ser i VR-brillene. Med PlayRoom VR har du mulighet til å oppleve VR’s underholdende verden med hele vennekretsen, og utforske en verden hvor det handler om samarbeide og teamwork.

PlayStation er for de sosiale øyeblikkene, så om du vil hygge deg med gode venner er PlayStation 4 konsollen for deg.

Konsollguide

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 11.11.2016 14:08:02

Merke

Søkeordforslag

Søkeordforslag

Butikker

Informasjon og kampanjer