Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
Surface Laptop

Surface Laptop - En PC i perfekt balanse

Surface Laptop er en PC som gir deg det beste av to verdener. En PC som er imponerende kraftig, men samtidig lett å ta med seg overalt.
Surface Laptop – Vakker, slank og sterk

Vakker, slank og sterk

Surface Laptop er slående vakker og stilren, men samtidig både intelligent og kraftfull. Premium-PC-en er både lett og slank, slik at du enkelt kan ta den med deg i vesken. Dette gjør den til et perfekt valg for studenten så vel som for deg som er mye ute på reise. Med Intel® Core™ i5 og i7 prosessorer, ett langvarig batteri, opptil 512 GB SSD-lagring og en mengde andre egenskaper som gjør Surface Laptop perfekt for deg og dine fremtidsambisjoner.

13.5” Pixelsense

En fantastisk touchskjerm

Opplev raskere, enklere og mer naturlige navigeringsmuligheter med PC-ens PixelSense™-touchskjerm. Skjermen, som er på 13,5” viser klare, sterke farger i 3,4 millioner piksler. Skjermen er dessuten kantløs, noe som skaper en utrolig bildeopplevelse og større arbeidsområde for de gode ideene. Med den intelligente og følsomme Surface-pennen (selges separat) kan du også tegne og skisse – direkte på skjermen.

Lefdal - så mye mer enn elektronikk

Hos Lefdal handler det ikke om å være størst, men vi vil gjerne være best. Vi vil være den butikken du kommer til, og den butikken du føler deg velkommen hos. Det handler om mer enn pris og produkt – det handler om deg. Derfor gjør vi vårt ytterste for at Lefdal-opplevelsen er perfekt – før, etter og under kjøpet.

Lefdal Cloud – ubegrenset lagring

Lefdal Cloud – ubegrenset lagring

Ta vare på dine personlige data, viktige filer og uerstattelige minner! Med Lefdal Cloud får du lagringsplass og kontinuerlig sikkerhetskopi på nett. Alle endringer du gjør blir oppdatert automatisk. Samtidig kan du enkelt få tilgang til og dele innholdet med andre, uansett hvor du er.

 Det beste fra Microsoft med Office og nye Windows 10S

Opplev nye Windows 10S

Surface Laptop er laget for Windows 10 S, et nytt operativsystem med overlegne prestasjoner, og effektiv sikkerhet. Selv om 10S på mange måter gir en helt ny opplevelse er det fortsatt det Windows man kjenner igjen, med Microsoft-verifiserte applikasjoner som leveres via Microsoft Store. Med Surface Laptop får du også mest mulig ut av Microsoft Office. PC-ens Signature-tastatur, kledd i Alcantara®-tøy gir en naturlig og intuitiv skriveopplevelse som få andre bærbare PC-er kan måle seg med.

Med Surface Laptop kan du logge inn via ansiktsigjennkjenning

Gå i ett med PC-en din

Surface Laptop gir innovativ teknikk et nytt ansikt. Med høyintelligent ansiktsgjennkjenning (Windows Hello face sign-in kamera) kan du logge inn på Surface kun ved å vise ansiktet ditt. Teknikken er biometrisk, der kameraet leser inn og logger ulike punkter som er unike for ditt ansikt. Surface Laptop er dessuten laget for å huske flere ansikter enn bare ett, slik at hele familien kan ha hver sin bruker.

Sist oppdatert: 08.05.2017 14:28:27