Bestill julegavene på nett innen søndag 17. desember (Postnummer 9000-9999 innen 16.12) - trenger du hjelp med julegave? klikk her

Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Jobb i Lefdal

Å jobbe i Lefdal betyr at du kommer i et stort handelsforetak hvor det konstant skjer endringer som åpner muligheter for de rette menneskene.

For oss i Lefdal betyr det ofte mer hvem du er, enn hvilke skoler du har gått på. Har du de rette personlige egenskapene, kan du nå langt oss hos. Vi vektlegger gundig opplæring i et ungt og inspirerende arbeidsmiljø. Som medarbeider i Lefdal får du konkurransedyktig lønn, gode karrieremuligheter, gunstige personalkjøpsordninger og bonusavtale.

Vi har ikke mulighet til å kunne behandle jobbsøknader via e-post, kontaktskjema, telefon eller spørsmål og svar på nettsiden vår. Dersom du ønsker å søke på en stilling hos oss, vil vi anbefale deg å følge med på stillingsoversikten på denne siden. Her vil du alltid finne oppdatert informasjon ettersom vi stadig har behov for nye kollegaer. Dersom du er elev på jakt etter praksisplass bes du møte opp personlig ved det varehuset du er interessert i å ha praksisplass hos.

Ledige stillinger

Dersom du ønsker søke på flere stillinger hos oss, ber vi deg legge inn din profil med brukernavn og passord. Er du allerede registert? Logg inn med brukernavn og passord nedenfor.