Bestill julegavene på nett innen søndag 17. desember (Postnummer 9000-9999 innen 16.12) - trenger du hjelp med julegave? klikk her

Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Lefdal Fotoservice - Gjør deg klar for høsten

Høsten er her, naturen viser seg fra sin beste side, luften er friskere og det er på tide å hente frem de myke ullgenserne du har liggende bakerst i klesskapet. Det er på tide å komme inn i de daglige rutinene igjen med både skole, jobb og fritidsaktiviteter. Lefdal Fotoservice hjelper deg med å få mest mulig ut av hverdagens store og små begivenheter, enten det er bursdagsfeiringer, skoleforestillinger eller lange turer i et vakkert høstlandskap.Frisk opp hjemmet med vakker veggdekorasjon

Mens dagene blir kortere og kveldene mørkere gir Lefdal Fotoservice deg en rekke muligheter som bringer farge, lys og varme inn i hjemmet ditt. Utforsk de mange mulighetene og lag personlige veggdekorasjoner av gode øyeblikk fra sommeren, bursdagen, bryllupet eller noe helt annet. Med Lefdal Fotoservice er mulighetene mange og det er kun fantasien som setter grensene. Hold minnene i live og nyt synet av de i årene som kommer!

Med Lefdal Fotoservice kan de beste minnene forstørres opp til vakre veggdekorasjoner. Lag et unikt, personlig kunstverk, akkurat som du selv vil ha det, med millimeter presisjon, i ulike formater og materialer.

Enten du foretrekker hard skumplate, stilig akrylglass eller et tradisjonelt fotolerret er vi sikker på at du blir godt fornøyd. Skulle du mot formodning ikke bli helt fornøy med sluttresultatet er det ingen grunn til bekymring. Lefdal Fotoservice gir deg 100% fornøydhetsgaranti på alt av veggdekorasjoner. Hvis du ikke er helt fornøyd gir vi deg et nytt forsøk eller pengene tilbake. Det er derfor ingen grunn til å tenke deg om to ganger når inspirasjonen blomstrer.Slipp løs kreativiteten med CEWE FOTOBOK

For dine aller beste bilder har vi noe helt spesielt: Med en høykvalitets CEWE FOTOBOK kan du på en enkel måte samle dine beste bilder på et sted. Velg mellom flere format, ulike papirtyper og innbindinger. Organiser bildene i fotoboken etter eget ønske med personlige tekster, kul grafikk og mye mer.

En flott funksjon er muligheten til å inkludere videoklipp når du skaper ditt helt egne fotoalbum. Videoene legges til som QR-koder som kan skannes med smarttelefonen eller nettbrettet for avspilling. Videoklippene gir deg mulighet til å gjenoppleve de gode øyeblikkene, enten det er fra bestevennens bursdagsfest, barnas danseoppvisning eller en romantisk weekendtur med din kjære.
Verdsett de beste øyeblikkene

Sørg for å sette av litt ekstra tid til å gjøre de beste øyeblikkene om til minner du vil ha glede av i tiden fremover. Hos Lefdal Fotoservice produserer vi alle våre bilder på høykvalitets fotopapir for å gi deg best mulig resultat. Ønsker du å prøve noe nytt? Hva med å legge en fargerik ramme på bildene, lage personlige kjøleskapmagneter eller unike klistremerker du kan bruke på brev og notatbøker.

Vi er overbevist om at du kommer til å bli veldig fornøyd med din CEWE FOTOBOK. Hvis du mot formodning ikke blir helt fornøy med sluttresultatet kan du benytte deg av vår 100% fornøydhetsgaranti. Lag en helt ny fotobok eller få pengene tilbake hvis du ikke er helt fornøyd med resultatet.

For å gjøre det enklere å være kreativ kan du laste ned den prisvinnende appen CEWE FOTOBOK til din Android- eller iOS-enhet og bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å bestille fotoprodukter. Skap din egen CEWE FOTOBOK mens du slapper av på sofaen. Det er både praktisk og morsomt!


Sist oppdatert: 08.10.2014 09:50:43