Bestill julegavene på nett innen søndag 17. desember (Postnummer 9000-9999 innen 16.12) - trenger du hjelp med julegave? klikk her

Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

LG G6 - en telefon som vil mer

Som en av få steder kan du nå kjøpe LG G6 hos Lefdal.

Den stilige 5,7” FullVision LG G6 er en fantastisk kombinasjon av metall og glass og er vann- og støvresistent. Utstyrt med en Quad HD+-oppløsning med støtte for Dolby Vision vil den utrolige telefonen være fantastisk å bruke uansett hva du ser på eller gjør. LG har tatt sin siste telefon til et helt nytt nivå også på kamerafronten da telefonens to kameraer er utstyrt med vidvinkel.

Et sømløst design med mye å se på

Den store 5,7” FullVisionTM skjermen er en skjønnhet pakket inn i et kompakt metalldesign som vil ligge komfortabelt i hånden.

Du vil bli overrasket over hva den utrolige IPS Quad HD+-skjermen har å tilby. Uansett om det er snaps, spill, video eller surfing vil opplevelsen bli komplett.

LG G6 gir deg en 18:9 visning på skjermen og bildekvaliteten er så utrolig at man skulle tro man satt foran en storskjerm.

LG G6 - Et sømløst design med mye å se på
LG G6 - Opplev visuelt innhold på farten

Opplev visuelt innhold på farten

LG G6 støtter både Dolby Vision og HDR10, som betyr at innholdet oppleves akkurat slik det var ment å skulle oppleves.

Dolby Vision-innhold kan sees i hele fire forskjellige moduser, som alle er optimert for at du skal få den optimale opplevelsen.

Et inkluderende kamera

LG G6 har et utrolig Dual-hovedkamera med 13 megapiksler og vidvinkel. LG G6 vil helt uten problemer la deg veksle fra normal modus til vidvinkelkameraet slik at du kan ta bilder av det du ser og ikke bare et utsnitt.

Frontkameraet har 5 megapiksler og er i likhet med hovedkameraet også et vidvinkelkamera, slik at hele vennegjengen får være med på bildet.

Om du er fan av Instagram-bilder er LG G6 perfekt for dette da den kommer med 4 kvadratiske kamerainnstillinger.

LG G6 - Et inkluderende kamera
LG G6 -Takler litt av alt

Takler litt av alt

Med hverdagens små og store utfordringer kan det være smart å være litt forberedt. LG G6 er laget for å tåle de uforutsette hendelsene og er både vann- og støvresistent. (IP68 klassifisering).

LG G6 er dessuten sikret mot støt slik at du ikke trenger å bekymre deg over at telefonen skal få et slag eller to. Dermed er LG G6 perfekt for deg som vil ut på små og store eventyr uten å bekymre deg over telefonen.

LG G6

Lefdal - så mye mer enn elektronikk

Hos Lefdal handler det ikke om å være størst, men vi vil gjerne være best. Vi vil være den butikken du kommer til, og den butikken du føler deg velkommen hos. Det handler om mer enn pris og produkt – det handler om deg. Derfor gjør vi vårt ytterste for at Lefdal-opplevelsen er perfekt – før, etter og under kjøpet.

Lefdal Cloud – ubegrenset lagring

Lefdal Cloud – ubegrenset lagring

Ta vare på dine personlige data, viktige filer og uerstattelige minner! Med Lefdal Cloud får du lagringsplass og kontinuerlig sikkerhetskopi på nett. Alle endringer du gjør blir oppdatert automatisk. Samtidig kan du enkelt få tilgang til og dele innholdet med andre, uansett hvor du er.

Sist oppdatert: 30.03.2017 13:36:02