Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
 En bra smarttelefon til en bra pris

En bra smarttelefon til en bra pris

Det er ikke alltid at det dyreste er det beste. Det er ikke alltid sånn at årets modell er det eneste som gjelder. Skal du kjøpe en mobiltelefon til deg selv eller en av familiens unge kan det godt tenkes at du finner din nye smarttelefon et helt annet sted enn du først trodde!
Få en god smarttelefon til en god pris med en mid range telefon

Hvilken modell skal jeg velge?

Det finnes smarttelefoner i alle prisklasser. De aller dyreste toppmodellene er ofte de vi først søker etter, men for mange er det ikke nødvendig å bruke flerfoldige tusen kroner på en telefon.

De fleste produsentene av smarttelefoner lanserer ofte deres flaggskip eller toppmodeller sammen med en billigere og mindre modell. Verken prisen eller størrelsen betyr nødvendigvis at det er en dårligere telefon. Det betyr som regel bare at den kan noe annet.

Opplev fordelene ved en mid-range telefon

Men hva er egentlig fordelene?

Utover den lave prisen, er det mange fordeler ved å se bort fra de forskjellige leverandørenes toppmodeller. De rimeligere modellene kan for eksempel ha en litt mindre skjerm, noe som gjør den enklere å håndtere og bruke. Dette gir økt komfort, og da særlig for barn og unge, eller for deg som syns at telefonene generelt har blitt alt for store.

En annen fordel er at du også har bedre muligheter når det gjelder økt lagringsplass til bilder, apper og spill, da disse telefonene ofte har støtte for ekstra lagringsplass i form av microSD eller miniSD. Om dette ikke er tilfelle kan man alltid kjøpe en Cloud-tjeneste.

En mid range telefon er perfekt til barn og unge

Vil det være et godt valg til barna?

Barn og unge ønsker seg gjerne de dyreste og nyeste telefonene, men spørsmålet er om behovet for virkelig er tilstede. Det kan også være greit å tenke på at barn heller ikke alltid er like flinke til å ta vare på ting. Det ville vært ekstra irriterende om barnet hadde mistet en telefon man har betalt mye for. Uansett er det viktig å tenke på beskyttelse til telefonen i form av mobildeksel og eventuelt egen ulykkesforsikring.

Barnets alder vil være det absolutt mest avgjørende på om en Smarttelefon er egnet eller ei. Det er viktig å ta hensyn til grafikk og lagringsplass i forhold til spill, men ellers er det aller viktigste at du og barnet fokuserer på sikker og fornuftig bruk av telefonen.
Husk å sette opp telefonen sammen med barnet. Da får du best kontroll!

Ikke la deg skremme av beskrivelsen mid-range” title=

Noe annet man bør vite?

Er du opptatt av å ta gode bilder med mobiltelefonen er det ingen grunn til å la seg skremme bort av en rimeligere telefon. Du vil oppleve at kameraene er vel så, om ikke like gode som på toppmodellene. Det er også mange telefoner å velge mellom, så her kan du eventuelt velge bort et annet attributt for å få en modell med et bedre kamera.

Husk at fjorårets toppmodell, eller den fra året før der igjen, vil kunne ligge på omtrent samme prisnivå som litt enklere modeller fra samme merke. Det kan derfor være lurt å vurdere en av disse da de gir mye telefon for pengene!

Og har du først kjøpt en billigere telefon – ja så er det jo litt lettere å bytte den ut om behovene endrer seg.

Vi anbefaler følgende telefoner:

Samsung A3 og A5 – for deg som vil ha mer

Den nye Galaxy A 2017-serien er spekket med egenskaper som vil imponere. Serien er designet med en blanding av kvalitet og harmoni, som man opplever allerede første gangen man holder den.

Serien kommer som en A3 (4,7”) og A5 (5,2”) og kommer i hele tre flotte farger, samtidig som at den er vanntett.

De har et batteri på henholdsvis 2.350 og 3.000 mAh, som gir deg mer enn nok med batteritid på små og store eventyr. Baksidekameraet har hele 14 og 16 megapiksler slik at du kan ta skarpe og flotte bilder eller film i Full HD.

 Samsung A3 og A5 – for deg som vil ha mer
 Huawei P9 Lite - til deg som er på farten

Huawei P9 Lite – til deg som er på farten

Er du ofte på farten og reiser mellom flere land? Kanskje irriterer du deg over å ha en jobbtelefon og en privattelefon? Da er den slanke og nette Huawei P9 Lite den perfekte telefonen for deg, med plass til hele to SIM-kort.

Telefonen har en 5,2” touch-skjerm med Full-HD oppløsning som gjør det enkelt å skrive, swipe eller se film. Telefonen har også et batteri på 3000 mAh som holder gjennom hele dagen. Det 13 megapiksler sørger for at du alltid kan ta perfekte bilder uansett hvor i verden du befinner deg.

Sony Xperia M5 - til deg som vil fange hvert øyeblikk

Med Sony Xperia M5 får du en vann- og støvavvisende smarttelefon som med sitt imponerende 21,5 megapiksler hovedkamera lar deg fange de beste øyeblikkene. Det utrolige kameraet har 0,25 sekunders Hybrid Autofokus og lar deg filme i 4K/UHD.

Frontkameraet er på 13 megapiksler og gir deg muligheten til å ta perfekte selfies og foreta videosamtaler med venner, familie og forretningsforbindelser i høy kvalitet. Dette er virkelig telefonen for deg som ønsker å få med deg alt.

 Sony Xperia M5 - til deg som vil fange hvert øyeblikk

Se alle våre ”mid-range”-telefoner her:

Ingen produkter er tilgjenglig

iPhone 6 32 GB (stellar grå)
APPIP632BK
iPhone 6 32 GB (stellar grå)
3790
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (100+)  
 • A8 prosessor og iOS 10
 • 4.7" Retina HD-skjerm
 • Fingeravtrykksensor
  
 
iPhone SE 16 GB (rosegull) iPhone SE 16 GB (rosegull)
APPIPSE16RG
iPhone SE 16 GB (rosegull)
2990
 
 
 • 4.0" Retina HD-skjerm
 • 12 megapiksler og 4K video
 • Touch ID sensor
  
 
iPhone SE 16 GB (sølv) iPhone SE 16 GB (sølv)
APPIPSE16WH
iPhone SE 16 GB (sølv)
2990
 
 
 • 4.0" Retina HD-skjerm
 • 12 megapiksler og 4K video
 • Touch ID sensor
  
 
iPhone SE 32 GB (stellar grå)
APPIPSE32BK
iPhone SE 32 GB (stellar grå)
2987
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (100+)  
 • 4.0" Retina HD-skjerm
 • 12 megapiksler og 4K video
 • Touch ID sensor
  
 
iPhone SE 32 GB (gull)
APPIPSE32GO
iPhone SE 32 GB (gull)
2987
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (50+)  
 • 4.0" Retina HD-skjerm
 • 12 megapiksler og 4K video
 • Touch ID sensor
  
 
iPhone SE 32 GB (rosegull)
APPIPSE32RG
iPhone SE 32 GB (rosegull)
2987
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (5+)  
 • 4.0" Retina HD-skjerm
 • 12 megapiksler og 4K video
 • Touch ID sensor
  
 
Loading

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 27.10.2016 09:14:30