Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Full kontroll med Logitech MX Anywhere 2S og MX Master 2S

Logitech MX Anywhere 2S og MX Master 2S er fremtidens trådløse mus. Gjør hverdagen enklere ved å kontrollere flere PC-er samtidig, og flytt filer fra en enhet til en annen. Du vil dessuten få stor glede av fantastisk kontroll og lang batteritid.
MX Anywhere 2S

MX Anywhere 2S - avansert for superbrukeren

Logitech MX Anywhere 2S er den mest avanserte trådløse musen, og derfor perfekt for superbrukeren. Logitech FLOW lar deg kontrollere flere PC-er samtidig og flytte filer fra en enhet til en annen. Superrask rulling gjør det enkelt å bla seg gjennom lange dokumenter. Med fullt batteri vil MX Anywhere 2S vare i over to måneder, og tre minutters lading gir deg en hel dags bruk. Jobb hvor som helst med høypresisjons sporing og ha full kontroll uansett hvor du er.

MX Master 2S

MX Master 2S - ultimat presisjonsmus

For superbrukeren vil MX Master 2S være den ultimate presisjonsmusen. Musen er utstyrt med Logitechs FLOW-teknologi, slik at du kan arbeide og flytte dokumenter fra en enhet til en annen og styre opptil tre enheter samtidig. MX Master 2S sitt rullehjul gjør det enkelt å scrolle gjennom lengre dokumenter og vil automatisk bytte mellom klikk-til-klikk og lynrask rulling. Det oppladbare batteriet sørger for opptil 2 måneders normal bruk, og musen lades opp lynraskt – på bare 3 minutter har du nok batteri til en hel dag.

Lefdal - så mye mer enn elektronikk

Hos Lefdal handler det ikke om å være størst, men vi vil gjerne være best. Vi vil være den butikken du kommer til, og den butikken du føler deg velkommen hos. Det handler om mer enn pris og produkt – det handler om deg. Derfor gjør vi vårt ytterste for at Lefdal-opplevelsen er perfekt – før, etter og under kjøpet.

Supportavtale - datamaskin

Supportavtale - datamaskin

Avtalen som gir deg en problemfri datahverdag. Med en supportavtale får du datamaskinen klargjort og tilpasset. I tillegg får du ubegrenset hjelp og veiledning i hele avtaleperioden. Velg selv lengde opp til 36 måneder.

Sist oppdatert: 10.07.2017 09:48:55