Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Lynrask internett i hele huset med Orbi

I en digital verden full av enheter som skal kobles til og styres via internett er det viktig å ha et hjemmenettverk som gir deg den tryggheten, hastigheten og tilgjengeligheten man ønsker. Med Orbi får du høyhastighetsinternett uansett hvor i huset eller hagen du befinner deg.
Orbi fra Netgear

Ubegrensede muligheter

Orbi er ikke bare en enkel enhet- men to enheter. En ruter, selve hovedenheten og storebror samt en satellitt som utvider tilgjengeligheten ved å plasseres lengre bort fra routeren. De to enhetene gir deg til sammen 4000 kvm. med lynrask Tri-band trådløs internettilgang- som tilsier at grensene for hvor man gjør hva hviskes ut ganske raskt.

 Orbi fra Netgear

I gang på 1,2,3

Orbi er omtrent like enkel å bruke som det er å lage en kopp te. Alle innstillinger gjøres over smarttelefonen eller nettbrettet ditt og man trenger ikke endre noe på allerede eksisterende utstyr. Orbi bruker dessuten ett enkelt WiFi-navn og alt vil være klart til bruk på få minutter.

 Orbi fra Netgear

Stilig, slank og attraktiv

Orbi gir deg ikke bare utrolig internetthastighet over store områder, Orbi er også en router som ser bra ut. Der andre routere er kjedelige, firkantede og triste er Orbi et lyspunkt i hverdagen med sitt friske, lyse design. Orbi er faktisk så stilig at man lett kunne tatt den for å være en pyntegjenstand.

Orbi fra Netgear

Orbi – alene med Mesh

Som eneste WiFi system bruker Orbi Tri-Band Mesh-teknologi. Andre mesh-systemer bruker dual band-teknologi som kan forsinke hastigheten etter hvert som flere enheter legges til. Orbi gir deg heller et dedikert tredje bånd som sørger for raskest mulig hastighet mellom Orbi-enheter og lar deg øke mengden enheter uten at det går utover hastigheten.

Orbi fra Netgear

En trådløs motorvei

Dermed kan hele familien være tilkoblet samtidig med både nettbrett, smarttelefoner, datamskiner og spillkonsoller. Dette er altså perfekt for større husholdninger, men også i hjem hvor mye av hjemmets teknologi bruker smart-løsninger, slik som lyspærer, TV-er, høyttalere og badevekter som bruker nettverkstilkobling.

 Orbi fra Netgear

Kun en tilkobling

I motsetning til en extender hvor man må koble seg på ulike nettverk i ulike deler av hjemmet er Orbis nettverk tilgjengelig med kun en tilkobling. Orbi tilbyr nemlig et enkeltstående nettverk med høyhastighets internett som vil dekke hele eiendommen og gi optimal tilkobling.

 Orbi fra Netgear

Innlastningstiden er over

Ingenting er mer irriterende enn å måtte utsette filmkvelden og la popkornet bli kaldt grunnet sene nettverk. Med Orbi vil du aldri trenge å bekymre deg for tregt nett og kald snacks. Tri-band WiFi-systemet vil sammen med ditt ISP’s modem maksimere hastigheten på alle husets enheter.

 Orbi fra Netgear

En Orbi for alle enheter

I dagens moderne samfunn er det mer en bare dataen som krever internettilgang. Telefoner, TVer, kjøleskap og kaffemaskiner- ja til og med lyspærer vil gjerne være en del av nettverket. Med Orbi trenger man aldri bekymre seg for at dette skal gå utover hastigheten eller tilgangen. Orbi fungerer derfor optimalt for både små og store familier, med små og store rom.

Kjøp Orbi fra Netgear her:

Ingen produkter er tilgjenglig

Netgear Orbi AC3000 tri-band WiFi startkit Netgear Orbi AC3000 tri-band WiFi startkit
NGORBIKIT
Netgear Orbi AC3000 tri-band WiFi startkit
4295
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (50+)  
  • Tri-band 802.11ac mesh WiFi
  • Opptil 3 Gbps overføring
  • Inkluderer ruter og satellitt
  
 

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 05.10.2016 11:47:48