Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
Nvidia Shield och Nvidia Shield Pro

NVIDIA SHIELD og NVIDIA SHIELD PRO – spill på din TV

Med NVIDIA SHIELD och NVIDIA SHIELD Pro får du nye muligheter. Den nye generasjonen strømmeenhet gjør at du ikke lenger bare strømmer film og musikk, men også spill. Opplev 4K, et fantastisk spillbibliotek og PC-gaming direkte på skjermen. SHIELD er gaming og underholdning på sitt aller beste. .

Strøm og spill med NVIDIA SHIELD

Er du en dedikert gamer som elsker å spille men som samtidig vil ha tilgang til filmer og serier? Android TV-boksen NVIDIA SHIELD gir deg strømmet innhold i 4K-oppløsning med avansert stemmestyring og en unik mulighet til å spilledataspill direkte på TV-skjermen. Med Shields heftige spillkontroll som dessuten fungerer som fjernkontroll kan du ta del i en verden full av underholdning. Strøm spill fra Nvidias imponerende bibliotek eller send innholdet direkte fra din GEFORCE GTX PC og spill direkte på TV-skjermen. Opplev gamingutstyr i verdensklasse som gir deg kvalitet du aldri har sett maken til.

SHIELD strømmer i en hastighet som er opptil 3 ganger raskere enn nærmeste konkurrent og du får dessuten Android TV og et minne på enten 16 eller utrolige 500 GB. SHIELD er kort og godt et strømmende mesterverk.

NVIDIA SHIELD – Strøm og spill i utrolig kvalitet
Få en smartere TV

Smartere TV

Med Googles avanserte stemmestyring kan du prate med TV-en din og få den til å gjøre det du ønsker. Du får dessuten personlig tilpassede anbefalinger i henhold til dine tittevaner. Strøm filmer og serier fra dine iOS- og Android-enheter med innebygd Google Cast.

Nvidia Shield – bedre underholdning
Nvidia GeForce 4K

4K HDR Ready

Nyt en ekte kinoopplevelse i utrolig 4K UHD-kvalitet. Netflix får et nytt liv med den høye oppløsningen og det kraftige surroundsystemet. Med den kraftige Nvidia Tegra X1-prosessoren får du høyere ytelse enn flere andre velkjente mediastrømmeenheter. Opplev kraft og hastighet i en klasse for seg selv.

Tre måter å spille på

GeForce Now – strøm spill fra nettskyen

Den nye tjenesten fra NVIDIA, GeForce Now, gir deg muligheten til å strømme spill fra Nvidias superdatamaskiner via nettskyen. Dette gir deg tilgang til over 100 PC-spill som for eksempel den skrekkfylte Doom 3 og den actionfylte Batman Begins.

Nvidia Shield - GeForce
Nvidia Shield Android

Spill Android-spill på stor skjerm

Du får favorittspillene dine fra Android og eksklusive SHIELD-titler direkte på den store skjermen på TV-en. Dette er garantert den beste måten å oppleve Android-spillene dine på.

Spill dataspill på TV-en

Kos deg med dataspillene dine på storskjerm med mulighet for 4K-oppløsning. Du kan strømme de fra en GTX-drevet datamaskin med kompatibel NVIDIA GameStream-teknologi.

Nvidia Shield Dataspill
2999
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (50+)  
  • Media & gamingstrømming
  • Støtter 4K HDR/60 fps
  • 500 GB internlagring
Les mer NVIDIA SHIELD TV Pro
2149
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
Bekreftet 29.11.2017  
*Spar-beregning; laveste pris på prisjakt.no 08.11.17
  • Media & gamingstrømming
  • Støtter 4K HDR/60 fps
  • 16 GB internlagring
Les mer NVIDIA SHIELD TV + spillkontroller

Sist oppdatert: 02.01.2017 12:58:52