Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
 Ditt eget hjemmespa med Lefdal

Ditt eget hjemmespa med Lefdal

Kos deg bak lukkede dører og gi huden fortjent oppmerksomhet i vinterkulden. Hos oss finner du produktene som setter den riktige stemningen og gir deg spa-atmosfæren hjemme. Få fløyelsmyk hud med lysbasert hårfjerning, gi ansiktet en behagelig behandling og la kroppen gløde med Body Tan airbrush-system.
 Hårpleie

Hårpleie

Mange opplever at håret får en liten nedtur i vinterhalvåret, heldigvis har vi noen perfekte tips for å unngå luehår og elektriske fjoner. Ved å investere i kvalitetsprodukter får du et mer glansfult og holdbart resultat, uansett om du er ute etter glamorøse krøller eller markant, glatt hår. Keramisk belegg beskytter håret, mens ionisk teknologi reduserer statisk elektrisitet. Hos Elkjøp har vi en rekke produkter fra stjernestylisten Jan Thomas, som gjør hårstyling enkelt og raskt. Les mer om våre hårprodukter her.

Hudpleie

Hvorfor skal man måtte ignorere huden bare fordi den er pakket inn i tykke vinterklær? Med lysbaserte hårfjerningsenheter kan du fjerne uønsket hårvekst permanent og få silkemyke resultater. Denne formen for hårfjerning har tidligere kun vært forbeholdt profesjonelle salonger, men er nå tilgjengelig for hjemmebruk. Vi har også apparater som gir effektiv behandling av appelsinhud og som gir økt elastisitet i huden. Ønsker du gyldenbrun hud hele året er Body Tan airbrush perfekt for deg.

Les mer om hudpleie her .

For menn

Skjeggete, 3-dagers eller glattbarbert? Mulighetene er uendelige og vi har utstyret som gir deg akkurat den stilen du ønsker. Et stilfult skjegg er ikke det samme som et viltvoksende buskas, men skal trimmes og stelles. Vedlikehold skjegget ditt med Babyliss skjeggtrimmer, som har justerbar barberingslengde og roterende blader. Er du ute etter en velfrisert brystkasse kan en Philips Bodygroomer fikse dette smertefritt, selv på de mest sensitive områdene.

Se vårt store utvalg av barmermaskiner, trimmere og bodygroomingsprodukter til menn.

Ansiktsbehandling

Ansiktspleie

En roterende ansiktsbørste fjerner opp til 6 ganger mer sminke en alminnelig rensning. Gi ansiktet den beste pleien og fjern alle urenheter på en effektiv måte. Invester i ansiktsbehandling som reduserer uren hud og rynker, samt fjerner døde hudceller på en skånsom måte. Med en ansiktsepilator får du fjernet selv de minste og fineste ansiktshårene.

Massasje

Massasje

Fryser du ofte på føttene? Med oppladbare varmesåler slipper du kalde tær når du er utendørs i vinterkulden. Etter timesvis i friskt vintervær kan det dessuten være fristende med et deilig varmt fotbad. Lytt til avslappende musikk eller les en god bok mens fotbadet tars eg av slitne, frosne føtter og masserer og varmer de opp igjen. Med et pedikyr-sett med roterende patroner får du fjernet hard hud enkelt og smertefritt.

Sist oppdatert: 10.01.2017 13:07:14

Søkeordforslag

 

Merke

Butikker

Informasjon og kampanjer