Bestill julegavene på nett innen søndag 17. desember (Postnummer 9000-9999 innen 16.12) - trenger du hjelp med julegave? klikk her

Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
 Å finne riktig PC har aldri vært lettere!

Å finne riktig PC har aldri vært lettere!

Du vet hva du vil gjøre. Vi vet hva du trenger. Vi har bedt Futuremark teste alle våre PC-er med PCMark 10, og vet dermed hva som er riktig for deg, uansett om du trenger en kraftig ultraportabel PC, eller bare en enkel og rask laptop til hjemmebruk. Å finne riktig PC har aldri vært enklere.

1: Hva skal du bruke PC-en til?

BASIC: Bruker du i hovedsak PC-en din til epost, til å surfe og til sosiale medier? PC-er i BASIC-kategorien er praktiske maskiner som passer til enkle oppgaver i hverdagen.

HOME: Bruker du PC-en din til å strømme video og se TV-serier? PC-ene i HOME-kategorien er skreddersydd for den typiske hjemmebrukeren og kan brukes til en rekke ulike oppgaver.

PRODUCE: PC-er som takler de fleste oppgaver, og som passer til enkel foto- og videoredigering. Med en PC i PRODUCE-kategorien får du en kraftfull maskin som takler tyngre kontoroppgaver.

CREATE: Ønsker du å produsere film, redigere bilder eller jobbe med musikkproduksjon? Med en PC i CREATE-kategorien har du mulighet til å skape de mest utrolige ting. Husk å sjekke 3DMark-scoren om du er interessert i gaming.
 

2. Hvor bærbar skal den være?

Klassisk: Over 2 kilo tung og 2 cm tykk. For deg som ha PC-en på en plass (for eksempel på kontoret) og ikke har noe direkte behov for å flytte på den.

Portabel: Under 2 kilo tung og 2 cm tykk. For deg som oftest har PC-en hjemme, men tar den med på reise fra tid til annen.

Ultraportabel: Under 1,5 kilo og 1,5 cm tykk. For deg som ofte reiser med PC-en, enten privat eller med jobb.

BASIC – Kjøp rett PC med PCMark

  Velg størrelse på din Basic-PC:

BASIC-PC-er med en vekt over 2 kilo
 BASIC-PC-er med en vekt under 2 kilo
HOME – Kjøp riktig PC med PCMark

  Velg størrelse på din Home-PC:

HOME-PC-er med en vekt over 2 kilo
 HOME-PC-er med en vekt under 2 kilo
PRODUCE - Kjøp riktig PC med PCMark

  Velg størrelse på din Produce-PC:

PRODUCE-PC-er med en vekt over 2 kilo
 PRODUCE-PC-er med en vekt under 2 kilo
 PRODUCE-PC-er med en vekt under 1,5 kilo
CREATE – Kjøp riktig PC med PCMark

  Velg størrelse på din Create-PC:

CREATE-PC-er med en vekt over 2 kilo
 CREATE-PC-er med en vekt under 2 kilo
 Å finne riktig PC har aldri vært lettere!

PCMark by Futuremark – Uavhengige tester i verdensklasse

PCMark er en evalueringstest fra Futuremark. Testen måler PC-ens prestasjoner gjennom tester basert på de oppgavene og aktivitetene som gjøres ved ulike formål. Det gjør det enkelt både for deg og vårt eget personale å finne den PC-en som passer deg og dine individuelle behov. Her kan du lese mer om PCMark, VRMark og de andre testene fra FutureMark.

© 2017 Futuremark® Corporation. 3DMark®, PCMark®, VRMark® and Futuremark® trademarks and logos, character names and distinctive likenesses are the exclusive property of Futuremark Corporation

Sist oppdatert: 31.07.2017 09:24:29