Bestill julegavene på nett innen søndag 17. desember (Postnummer 9000-9999 innen 16.12) - trenger du hjelp med julegave? klikk her

Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
Philips Juicer

Forbedre helsen din med en juicer fra Philips. Smakfulle drikker på 1-2-3

Det kan være en utfordring å få i seg nok av frukt og grønnsaker, uansett om det kommer av smaken, tiden eller lysten på en grønn hverdag. En juicer fra Philips gir deg en hverdag full av vitaminer og mineraler. Du vil også ha full kontroll over hva juicen inneholder og kan imponere venner og familie med den ferskeste juicen de har smakt.
Philips Juicer

Rask og enkelt med en juicer med sentrifuge

Om du har lyst till å lage juice i større mengder er en juicer med sentrifuge midt i blinken for deg. Med en motor på 1000 Watt vil nemlig prosessen gå som en lek og du vil stå klar med juice til hele familien på null-komma-niks. En juicer med sentrifuge er perfekt for harde grønnsaker, som kål og gulrot. Et perfekt produkt for helgefrokosten så vel som hagefest og turer i parken.


Philips Juicer

Fiberrik og smakfull med en slowjuicer

Ønsker du å lage en juice som er konsentrert, glatt og full av fiber vil en slowjuicer være et perfekt valg for deg. Med en slowjuicer vil nemlig fruktsaften vris og presses lagsomt ut av ingrediensene. Dette er perfekt om du ønsker å presse myke frukter eller bladgrønnsaker. Slowjuicerens motor er på 100-200 W og den er derfor svært stillegående, så kanskje du kan overraske din kjære med en ferskpresset juice til frokost?

Gi barna grønnsaksdilla

Barn flest er ikke veldig fan av grønnsaker, og valget mellom pannekaker og brokkoli er for de fleste veldig enkelt. Som forelder er du ikke alene om blomkålen ligger igjen på barnas tallerken – selv etter å ha brukt alle triksene i den berømte boken. Men hva med å prøve deg på en fargerik, smakfull og spennende juice der kun fantasien setter grenser? Sjeldent har nok barna vært mer interessert i rødbeter, grønnkål og ingefær som når de serveres som fargerike herligheter.

Sist oppdatert: 20.04.2017 12:25:44