Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Det ordner seg alltid hos Lefdal!

Problemfri sone? Det er Lefdal det!

Noen ganger kan det være litt trøblete å komme i gang med ny mobil, sette opp PC-en, få optimalt bilde på TV-en eller fraktet den nye vaskemaskinen hjem. Vi i Lefdal ønsker deg en problemfri hverdag, så uansett hva slags hjelp du trenger, er det bare å spørre oss.

Stort eller lite - hos Lefdal er problemer til for å løses!

 

KLARGJØRING OG TILPASNING AV MOBIL

Med våre support-tjenester gjør vi mobilen din klar til bruk med nødvendige innstillinger, oppgraderinger og tilpasninger. Vi hjelper deg med alle overføringer og oppsett av e-post, slik at du kan bruke den splitter nye telefonen din med en gang. Har du i tillegg nytt tilbehør du trenger hjelp med? Vi gjør med glede hele jobben for deg for kun 299. Les mer her.

KLARGJØRING OG TILPASNING AV DATAMASKIN

Med våre support-tjenester hjelper vi deg å komme raskt i gang med din nye PC.Vi hjelper deg med all installasjon, konfigurering og oppsett slik at du kan bruke den splitter nye laptopen din med en gang. Har du i tillegg nytt tilbehør du trenger hjelp med? Vi gjør med glede hele jobben for deg for kun 999. Les mer her.

KLARGJØRING OG TILPASNING AV TV

Dagens moderne TV-er har en rekke funksjoner og ulike innstillingsmuligheter som kan tilpasses til ulike behov. Spar tid, energi og eventuell frustrasjon og la oss gjøre jobben for deg! Med Klargjort & Tilpasset TV får du lagt inn de siste oppdateringene på markedet og kalibrert bildet for en perfekt TV-opplevelse for deg. Pris fra kun 995.- Les mer her.

LEVERING HVITEVARER OG HUSHOLDNINGS-PRODUKTER

Vi kjører gjerne produktet ditt hjem til deg. Avtal en dag og et tidsintervall som passer for deg. Du kan velge mellom to leveringsmåter: Levering til trapp eller levering til riktig plass i boligen din. Prisene for hjemlevering starter på kun 399. Les mer her.

GRATIS TEGNETIME FOR DITT NYE KJØKKEN

Det å skaffe seg et nytt kjøkken er en omfattende prosess. Vi i Lefdal er her for å hjelpe deg med å planlegge og å designe ditt nye EPOQ-kjøkken. Gratis tegnetime kan bookes i en av våre varehus, på Lefdal.com eller via vårt kundesenter på telefon 815 58 800. Ta med deg dine ønsker og mål av ditt kjøkkenrom, så hjelper vi deg fra start til slutt. Les mer her.

 

 Stort eller lite - hos Lefdal er problemer til for å løses!