Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
Strømming og recording

Spill inn gamingen din og bli den neste YouTube-stjernen

Vil du spille inn gameplay og dele spillopplevelsene dine live? Med Lefdals produkter for gamerecording, lydinnspilling og strømming får du alt utstyret som kreves. Strøm live i en utrolig kvalitet.
Spill inn gameplay og strøm direkte fra din PC med Elgato Game Capture HD60 Pro” title=

Elgato Game Capture HD60 Pro - Få med alt

Perfekt streaming. Perfekt kvalitet. Elgato Game Capture HD60 Pro er Elgatos toppmodell for PC og perfekt for deg som vil forevige de beste øyeblikkene fra de beste PC-spillene. For tenk hvor kjipt det er om å gå glipp av noe når man briljerer med overraskende Zergling-rush i Starcraft 2 eller et headshot på Inferno i CS:GO?

HD60 Pro gir deg muligheten til å spille inn gameplay med skarp 1080p-oppløsning og 60 fps. Instant Gameview gir deg en hakkfri, ren opplevelse og den innebygde Live Streaming-funksjonen sørger for at du alltid har lynrask tilgang til Twitch og YouTube. Du kan også live-kommentere og spille inn flere ulike tracks på samme tid. Elgatos produkter er helt enkelt et utmerket valg for livestreaming av PC-gaming.

Razer mikrofoner

Mikrofoner for krystallklar lydkvalitet

Med en mikrofon fra Razer, Blue eller Turtle Beach kan du kommentere spillet live med perfekt kvalitet. Mikrofonene er i en klasse for seg selv når det kommer til livestreaming på ulike kanaler som YouTube og Twitch.

Razers gaming-mikrofoner for strømming er av typen mikrofoner som ikke lar en eneste detalj gå til spille. Med seriens HD studiograds innspilling av lyd og en hel rekke muligheter for spesialtilpasning gir de gaming-tilpassede mikrofonene en helt utrolig og klar lyd. Lefdal har et bredt utvalg av mikrofoner som alle tar gamingen til et helt nytt nivå

Strømmemikrofon fra Turtle Beach

 Elgato Game Capture HD - en drøm for deg som elsker konsoll” title=

Strøm gameplay direkte fra din konsoll

Med Elgato Game Capture HD kan du enkelt spille inn gameplay fra din konsoll via HDMI og strømme direkte i en strålende kvalitet. Koble utstyret til din Xbox eller PlayStation for å dele spillopplevelsen med venner, fans eller lagre den til senere. Elgato Game Capture HD er utstyrt med avansert H.264 koding som sørger for at du kan få med selv de minste detaljer i 1080p-oppløsning.

Programvaren som kommer med Game Capture HD er i tillegg såpass intelligent at du kan spare gamingen retroaktivt, som er perfekt om du for eksempel glemmer å starte innspillingen fra starten. Du kan også redigere filmfilene i valgfritt program slik at du kan legge til musikk og annen lyd.

Spill i utmerket kvalitet med Logitech C922 webkamera”

Logitech C922 Pro Stream – uslåelig kvalitet

Med Logitech C922 Pro Stream webkamera kan du ta dine websendinger til et helt nytt nivå. Kameraet spiller inn i 1080p-oppløsning og lar deg dessuten integrere live-bilder i feeden når du kommuniserer med publikum. C922 er en oppgradert versjon av kameraet C922 og er spesialutviklet for streaming og recording.

Kameraet har også en inkludert tripod som lar deg variere posisjonene på kameraet når du filmer egne reaksjoner. C922 med sine mange smarte funksjoner kan ved hjelp av broadcasting-appen Xplit få enda flere smarte muligheter.

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 24.01.2017 11:05:32

Søkeordforslag

 

Merke

Butikker

Informasjon og kampanjer