Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
Oculus Rift - la deg forbløffe

Opplev en annen verden med Oculus Rift VR

En verden i virtual reality venter på deg med VR-brillene Oculus Rift. Forsvinn direkte inn i favorittspillene eller VR-filmer og få opplevelser du aldri har sett maken til i det du tar på deg brillene. Opplev fremmede dyrearter i eksotiske land eller kjør om kapp med kompiser – med VR trenger du ikke drømme deg bort til fremmede destinasjoner men skli rett inn i de.

Virkelighetsnær magi

Rift kan skilte med et unikt design som ikke bare er stilrent og vakkert, men som også er tilpasset bruken. Mulighetene for å tilpasse headsettet vil gi deg en brukeropplevelse som er like behagelig som den er magisk og som gjør det enda vanskeligere å vende tilbake til hverdagen.

Bak Oculus Rifts stilrene design skjuler det seg dessuten teknologi som vil ta pusten fra de fleste. Avansert skjermteknologi spesiallaget for VR kombinert med nøyaktige målinger sørger for en naturtro og forbløffende brukeropplevelse. Headsettets trackingsystem vil få med seg alle bevegelser, uansett om du sitter eller står.I tillegg til den utrolige bildeopplevelsen Rift gir sørger også det integrerte VR-lydsystemet for at opplevelsen blir komplett. Gjør deg klar for opplevelser du sent vil glemme, og steder du aldri vil forlate.

Oculus Rift - la deg forbløffe

Få full oversikt over hvordan man tar i bruk Oculus Rift her:

6829
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (5+)  
  • VR headset med lyd
  • Sensor, fjernkontroll, kontroll
  • 360-graders tracking
Les mer Oculus Rift VR headset
2790
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
Forventet på lager: 14.07.2017  
  • Håndkontroller
  • Bevegelsessensorer
  • Til Oculus Rift
Les mer Oculus Touch kontroller (2 stk)

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 06.01.2017 09:29:23

Søkeordforslag

 

Merke

Butikker

Informasjon og kampanjer