Bestill julegavene på nett innen søndag 17. desember (Postnummer 9000-9999 innen 16.12) - trenger du hjelp med julegave? klikk her

Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
 Robomow - unik robotgressklipper med app

Robomow - unik robotgressklipper med app

La en robotgressklipper fra Robomow gjøre den kjedelige gressklippingen for deg mens du nyter fritiden sammen med familie og venner. Robomow klipper mer gress på kortere tid enn konkurrerende maskiner, og har en unik app som gjør det mulig å styre robotgressklipperen fra Apple- og Android-enheter.

 Robomow - unik robotgressklipper med app

Effektiv gressklipping

Med en robotgressklipper slipper du å klippe gresset selv og roboten gjør jobben når det måtte passe deg. Den store klippebredden gjør at den klipper mer gress på kortere tid enn hva konkurrerende robotgressklippere klarer, og den er sterk nok til å klippe i skråninger med helling på inntil 35 prosent. Ettersom den går på elektrisitet er den svært miljøvennlig, og vil ikke utgjøre mer enn ca 100 kr på strømregningen årlig. Klippehøyden kan justeres i henhold til plenens behov og robotgressklipperen kan brukes på høyt gress, noe som gjør den velegnet til årets første klipp. Robomow gjør altså grovjobben også, slik at du ikke behøver andre klippere. Den unike kantmodusen gjør gressklipperen i stand til å klippe utenfor hjulene. Den gir deg dermed effektiv kantklipping og dekker hele plenen.

 Robomow – har du ikke en stor græsplæne
Robomow – har du ikke en stor plen?

Det finnes også en robot for deg

Tidligere har robotgressklippere hovedsaklig vært for huseiere med stor gressplen – men hva med de som har mindre plen?

Har du en mindre gressplen, kan du nå få den flotteste plenen – uten å slite deg ut. RX-serien anbefales til eiere av mindre gressplener fra 0 til 200 m2 (max 300 m2).

RX20 er Robomows minste robotgressklipper, med en lengde på kun 53 cm og 42 cm i bredden. Klippebredden er på 18 cm og den har selvfølgelig kantklipping, slik som de større modellene.

Mindre ugress og mose med Robomow

Ettersom Robomow klipper gresset i forskjellig retning hver gang den klipper gir den en langt flottere plen enn hva du får med en vanlig gressklipper. Benytter du en vanlig gressklipper går du som regel i rette linjer og samme spor hver gang. Robomow klipper helt jevnt over hele plenen, slik at man unngår dette. Robomow benytter Bioklipp, det vil si at gresset kuttes i så små biter at det faller ned mellom gresstråene og dekomposteres. Det fungerer derfor som økologisk gjødsel, som gir en stor mengde viktig næring tilbake til gressplenen. Dette er med på å motvirke ugress og mose, samtidig som man slipper å rake vekk gress man har klippet.

Mindre ugress og mose med Robomow
 Robomow – styr den med en app

Styr roboten med smart App

Robomow har utviklet en spesiell App til sine robotgressklippere. Denne får du med på kjøpet om du handler Robomow hos Elkjøp. Appen gjør at du enkelt kan finne informasjon, programmere gressklipperen, få melding ved et eventuelt tyveri, samt bruke din mobile enhet som fjernkontroll. Applikasjonen er tilgjenglig for iPhone, iPad og Andriod-baserte telefoner og nettbrett.

Med Robomow kan du legge deg til rette i solstolen og styre gressklippingen med fingrene. Robomow lades opp i basestasjonen og holder seg der når den ikke er i drift. Gressklipperen kan forlate basestasjonen automatisk, klippe plenen og gå tilbake til basestasjonen for lading.

En sensor registrerer fuktig luft og utsetter klippingen i regnvær. Den tåler all slags vær, er UV-beskyttet og er en unik robot som gir deg mulighet til å bruke fritiden på andre ting enn hagearbeid.

 Robomow – styr den med en app
 Sikker drift – tryg hverdag med robotplæneklippere fra Robomow

Sikker drift - trygg hverdag

Knivbladene på robotgressklipperen slutter automatisk å rotere hvis den løftes opp fra bakken eller plasseres i en vertikal posisjon. Bladene stopper hvis hindringer registreres og Robomow endrer automatisk retning ved behov.

Hvis du har barn i familien kan du aktivere en barnesikring som hindrer de i å starte opp robotgressklipperen på egenhånd. La roboten jobbe når det passer deg best, uten bekymring. Robomow låses med en PIN-kode og en alarm vil gå av hvis noen prøver å flytte den uten å taste inn riktig kode.

Gressklipperne er driftsikre med kraftige knivblader i stål og vi har tilbehøret du trenger for riktig vedlikehold.

Unngå allergirelaterte plager

For deg som sliter med allergi og høysnue kan gressklipping være svært plagsomt, med nysing og rennende øyne. Med Robomow slipper du denne bekymringen ettersom du ikke behøver å befinne deg på plenen mens den klipper.

Gå sommeren i møte med færre allergirelaterte plager og nyt fritiden sammen med familie og venner.

 Unngå allergirelaterte plager
Robowmow er raskere og sterkere

Sterkere

Sterkere klippesystem sammenliknet med andre robotgressklippere, designet til samme plenstørrelse.

 • Store, kraftige stålkniver
 • Ekstra sterke motorer
 • Takler alle typer terreng
 • Perfekte til sesongens første klipping, selv med ekstra høyt gress

Robomow er utstyrt med et sterkt klippesystem og store, kraftige stålkniver som enkelt takler sesongens første klipp uten problemer og klipper plenen med perfekt resultat igjen og igjen.

Raskere

Gressklipperen gjør unna klippingen raskere enn andre robotgressklippere designet for samme plenstørrelse, grunnet den utrolige klippebredden: RS-modeller har nemlig markedets største klippebredde med imponerende 56 cm. RC-modeller har 28 cm og RX-modeller 18 cm.

Robomow’s store klippebredde og større effektivitet sørger for at du kan bruke sommeren på gresset med helt andre aktiviteter, slik som ballspill, soling, grilling og fest.

Lefdal - så mye mer enn elektronikk

Hos Lefdal handler det ikke om å være størst, men vi vil gjerne være best. Vi vil være den butikken du kommer til, og den butikken du føler deg velkommen hos. Det handler om mer enn pris og produkt – det handler om deg. Derfor gjør vi vårt ytterste for at Lefdal-opplevelsen er perfekt – før, etter og under kjøpet.

Installasjon av robotgressklipper

Installasjon av robotgressklipper

Robotgressklipperen skal gjøre livet som hageeier litt lettere å leve. Før du kan sende roboten på oppdrag, er det imidlertid en del jobb å gjøre. En autorisert tekniker programmerer selve klipperen, setter opp ladestasjon og kabel, og tester at alt virker. Med installasjon av robotgressklipper får du den tekniske hjelpen utført hjemme i hagen, og klippeklar robot rett fra butikkhylla.

Se hele vårt utvalg av Robomow-produkter her:

Ingen produkter er tilgjenglig

Robomow robotgressklipper MS1000
MS1000BLACK
Robomow robotgressklipper MS1000
14997
 
 
 • Passer hager opptil 1000 kvm
 • Klippebredde: 56 cm
 • Gratis app til smarttelefon
  
 
Robomow robotgressklipper RC304
RC304BLACK
Robomow robotgressklipper RC304
10995
 
 
 • Klippeområde: 1000 m²
 • Klippehøyde: 15 – 60 mm
 • Tilgjengelig app
  
 
Robomow robotgressklipper RS 625 U
RS625RED
Robomow robotgressklipper RS 625 U
19995
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På hovedlager (<5)  
 • Anbefalt plenstørrelse: 2600 kvm
 • Klippehøyde: 20-80 mm
 • Gratis app til smarttelefon
  
 
Robomow robotgressklipper RX20U
RX20U
Robomow robotgressklipper RX20U
7495
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (100+)  
 • Klippeområde: 300 m²
 • Klippebredde: 18 cm
 • Gratis app til smarttelefonen
  
 
Robomow kantkabel 100m MRK0040A
MRK0040A
Robomow kantkabel 100m MRK0040A
499
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (50+)  
 • Til Robomow robotgressklipper
 • 100 meter
 • Lag klippesoner
  
 
Robomow perimeter kabel 200 m MRK0060A
MRK0060A
Robomow perimeter kabel 200 m MRK0060A
899
 
 
 • Til Robomow robotgressklipper
 • Lengde: 200 meter
 • Sett opp definerte klippesoner
  
 
Loading

Sist oppdatert: 11.04.2017 10:50:53