Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Samsung Gear S3 - En smartklokke som imponerer

La deg imponere hver dag med en Samsung Gear S3 smartklokke. De to klokkene Classic og Frontier er proppfulle av ny teknologi innen smartklokker. Begge kommer i et flott tidløst design. Classic og Frontier kan både motta telefoner og gjøre oppringninger, direkte på skjermen. Du kan også høre på favorittlåtene dine via høyttalerne som er innebygd i den eller sende lyden til trådløse ørepropper. Begge klokkene har dessuten både GPS og pulsmåler og er vann- og støvavvisende, noe som gjør dem til perfekte sportsklokker. Opplev alt som er fett med Gear S3 i dag!
Samsung Gear S3 - En tidløs smartklokke

Gear S3 - Frontier

Samsung Gear S3 Frontier kombinerer et robust og rått utseende med en lang rekke smart-teknologier som gjør hverdagen enklere. Klokken er laget for holdbarhet samtidig som det skal se bra ut. Klokken er inspirert av friluftsliv, noe som gir den en robust look.

Klokkens design er sport og kraftig, produsert i rustfritt stål. Utover det har det en berøringsskjerm i Corning Gorilla glass som er kraftig nok til å unngå riper i glasset. Som sin klassiske bror er Frontier vann- og støvavvisende (IP68-sertifisert) og kan brukes med hansker på. Det gjør den veldig kjekk å ha med seg ute i naturen eller på løpeturen. Perfekt for oss nordboere!

Dersom du kunne tenke deg et mindre røft uttrykk på klokken, kan berøringsskjermens urskive endres slik at den får et mer klassisk uttrykk. Reimen kan dessuten skiftes ut slik at klokken blir mer sporty eller elegant. Mulighetene er mange.

Begge klokkene kan dessuten brukes som musikkavspiller sammen med et par Bluetooth ørepropper, som gjør at du slipper å ta med deg mobilen når du skal ut og løpe.

Samsung Gear S3 - Frontier
Samsung Gear S3 – en tidløs smartklokke
Samsung Gear S3 - Classic

Gear S3 - Classic

Tidløse Gear S3 Classic lever opp til navnet sitt som en smartklokke I et klasisk design. Klokken vil gi deg en følelse av ren luksus samtidig som du får alle fordelene en smartklokke gir deg.

Gear S3 Classic er inspirert av tidløse klokker produsert gjennom historien. Ytre faktorer består av rustfritt stål og Corning Gorilla glass, og på innsiden finner du masse teknologiske nyvinninger. Klokken er vann- og støtavvisende (IP68-sertifisert), som gjør at du slipper å bekymre deg for klokken når det regner eller trener.

Berøringsskjermen fungerer selv om du har hansker på, og kobles opp mot smarttelefonen din. Meldinger og e-poster kan du lese direkte på skjermen. Hvis du er på farten kan du også ringe og motta telefoner direkte på håndleddet – takket være innebyggede høyttalere og mikrofoner.

Med klokken følger det med to svare reimer i størrelse small og large. For å gi klokken en ekstra touch av finesse og luksus kan du skifte ut reimen med en reim du kjøper hos en vanlig urmaker.

Samsung Gear S3 – en tidløs smartklokke

Gear S3 Classic og Frontier – gjør det en smartklokke skal og litt til

På utsiden er kanskje Classic og Frontier forskjellige: Den ene klassisk, den andre rå. Men på tross av forskjellene er begge klokkene smekkfulle av smarte teknologier som gjør dem likeverdige.

Klokken

1,3’’ Super AMOLED berøringsskjerm med 16,7 millioner farger.

Alway-On Display, slik at du alltid kan se hva klokken er.

Skift ut utskriven etter humør eller anledning.

Vann- og støvavvisende. (IP68-sertifisert).

Opptil 4 dagers batteritid.

Smart på farten

Innebygget pulsmåler.

Innebygget GPS.

4 GB lagringsplass til musikk – trådløs lytting!

Brukervennlig

Motta og send varslinger direkte på skjermen.

Motta telefoner og ring opp venner med innebygget mikrofon og høyttaler.

Vri utskiven for å skifte sang på spillelisten.

Glove Mode, som gjør at du kan bruke skjermen med hansker på.

3990
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (100+)  
  • Classic-design, vanntett
  • GPS, WiFi, NFC, Samsung Pay
  • Til Android 4.4 + iOS 9+
Les mer Samsung Gear S3 Classic smartklokke
3990
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (100+)  
  • Robust design, vanntett
  • GPS, WiFi, NFC, Samsung Pay
  • Til Android 4.4 + iOS 9+
Les mer Samsung Gear S3 Frontier smartklokke

Sist oppdatert: 28.11.2016 13:20:45