Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Ett klikk fra suksess med Logitech Spotlight

Spotlight er ikke bare en presentasjonskontroll. Med Spotlight bringer Logitech selvsikkerhet, kontroll og moderne presentasjonsteknologi til dine presentasjoner.
 Logitech Spotlight

En fjernkontroll - mange muligheter

Om man er uerfaren eller erfaren, holder store eller små presentasjoner og har langt eller kort fartstid spiller sjeldent stor rolle. Følelsen er det samme, og man vil alltid finne et snev av nerver før man setter i gang en presentasjon. Det finnes mange grep for å roe nervene, men sjeldent har løsningen vært så enkel og allsidig som nå. Logitechs Spotlight er nemlig det ferskeste innen presentasjonsfjernkontroller og fremstår som avansert teknologi pakket inn i stilig design

Spotlight gir deg en mengde muligheter i tillegg til det å kunne bla seg enkelt igjennom presentasjoner. Det avanserte pekesystemet vil enkelt la deg fokusere på områder ved å forstørre og utheve områdene man peker på. Du kan også bruke Spotlight til å styre videoer, åpne lenker og få en jevnere fremgang i presentasjonen. Er du en av de som alltid går litt over tiden vil du kunne nyte godt av at Spotlight vil minne deg på når det er på tide å avslutte.

 Logitech Spotlight

Nyt spotlighten

Uansett hvilken platform du bruker og hvilket program du beveger deg innen vil Spotlight guide deg suksessfullt fra start til slutt. Den enkle tilkoblingen via USB eller Bluetooth vil også gjøre det enklere å komme raskt i gang, slik at man ikke mister unødvendig med tid på forberedelser.

Er du av typen som snakker med stor innlevelse og bevegelser rundt i hele rommet er det også en fordel om fjernkontrollen henger med deg. Med Spotlight kan du bevege deg så langt som 30 meter og allikevel ha full kontroll. Det er også deilig å kunne tenke på at tomt batteri er noe man aldri trenger å bekymre seg over, da kun ett minutts lading gir hele tre timer med presentasjon og at 1 time gir en fulladet kontroll som kan vare i månedsvis.

Gjør deg klar til din neste presentasjon, ta med deg din nye fjernkontroll og nyt ditt eget Spotlight.

1395
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (50+)  
  • Marker og forstørr
  • Timer med påminnelse
  • Opptil 30 m rekkevidde
Les mer Logitech Spotlight presentasjonsfjernkontroll (skifer)
1395
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (100+)  
  • Marker og forstørr
  • Timer med påminnelse
  • Opptil 30 m rekkevidde
Les mer Logitech Spotlight presentasjonsfjernkontroll (gull)

Sist oppdatert: 08.03.2017 15:13:24