Bestill julegavene på nett innen søndag 17. desember (Postnummer 9000-9999 innen 16.12) - trenger du hjelp med julegave? klikk her

Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
Bestill tegnetime

Star Wars hos Lefdal

Vi elsker Star Wars og har samlet alle våre Star Wars-produkter, slik at du enkelt kan få en oversikt over hva vi har. Finn alt fra filmer til spill her. Enten du er en helt ny fan av universet, eller er gammel i gamet, har vi noe for deg på denne siden.

May the force be with you

På Lefdal elsker vi Star Wars

Star Wars hos Lefdal

Lenovo Mirage AR - Star Wars: Jedi Challenges

Har du alltid drømt om å slåss mot Darth Vader? Nå har du muligheten! Slipp din indre Jedi løs med denne (AR) augmented reality-pakken fra Lenovo og Disney. Star Wars: Jedi Challenges kan brukes med din smarttelefon. Ta Lenovo Mirage headsettet på, slå på lyssabelen og gjør deg klar til kamp. Pakken kjøper du hos Lefdal. Les mer om Lenovo Mirage her.

Star Wars hos Lefdal

Star Wars kampdroner

Med en Star Wars drone får du ikke bare en presis og kraftig drone, du får en drone med et utrolig detaljnivå som er håndmalt med høyt kvalitetsnivå. Din drone vil være et unikt Star Wars-produkt, med et unikt produksjonsnummer og displaykasse, slik at den kan ta seg best mulig ut. Les mer om Star Wars-dronene her.

Star Wars på Lefdal

BB-8 droide

Nå kan du få en helt egen droide! BB-8 som ble introdusert til Star Wars-universet i ”The Force Awakens”, kan nå bli din. BB-8 er en intuitiv droide, som lærer og tilpasser seg når du interagerer med den. Les mer om BB-8 her.

Star Wars på Lefdal

Star Wars-spill

Lev deg inn i Star Wars-universet med et spennende Star Wars-spill. Opplev episke kamper i Star Wars Battlefront, eller kjemp sammen med Luke og Laia i Disney Infinitys Star Wars Edition. Les mer om våre mange spill her.

Star Wars på Lefdal

Star Wars-film

Finnes det noe bedre enn å se en god film? Star Wars er den ultimate film for en hyggelig filmkveld. Se nye og gamle klassikere på nytt, eller introduser dine barn for Star Wars gjennom LEGO-universet. Les mer om våre mange Star Wars-filmer her.

Star Wars på Lefdal

Flere Star Wars-produkter

Hos Lefdal får vi ikke nok av Star Wars. Derfor har vi kjøpt inn en rekke Star Wars-produkter. Se all Star Wars-produktene vi har lengre ned på siden.

Sist oppdatert: 01.04.2016 15:56:51