Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
Surface Studio

Surface Studio - En strålende skjerm til alle dine ideer

Surface Studio er spesielt formet for din kreativitet. Den 28” store Pixel Sense™-skjermen med 4500 x 3000 piksler og individuelt kalibrerte farger kan enkelt forvandles til et digitalt tegnebord med Zero Gravity-hengslene. Sammen med Surface Pen og Surface Dial er det kun fantasien som setter grenser for din kreativitet.
Surface Studio

Et tomt lerret, til dine ideer

Uansett om du bruker Surface Studio i oppreist posisjon eller liggende i studioplassering får du fantastisk allsidighet som styrker din kreative prosess. Med Studio kan du trykke, dra, visualisere og utvikle dine ideer, akkurat som på papir. De unike verktøyene, som Surface-pennen (inkludert), Surface Dial og Windows Ink gir deg enda større kontroll over arbeidene.

Med Intel Core i5 eller i7-prosessorer, samt dedikert NVIDIA GeForce-grafikk er Surface Studio også den ultimate enheten for programvare som eksempelvis SOLIDWORKS eller Adobe Premiere Pro.

Surface Studio

Enestående skjerm

Surface Studio er utrustet med en unik, 28” stor PixelSense-bildeskjerm som er påfallende stor, vaker og tynn. Skjermen har en utrolig bildekvalitet og 10-biters fargedybde, noe som lar deg visualisere dine ideer på samme måte som når du maler, redigerer og designer. Se ideene dine vekkes til live med 13,5 millioner piksler i virkelighetsnære farger og skarphet. Bildene blir like inspirerende, uansett om du ser de fra avstand eller tett opptil.

Surface Studio er først og fremst en kreativ kjempe, men den er også et perfekt produkt i arbeidslivet. Den knivskarpe og justerbare bildeskjermen er perfekt for teamarbeid og for å dele arbeid meg kollegaer.

Lefdal - så mye mer enn elektronikk

Hos Lefdal handler det ikke om å være størst, men vi vil gjerne være best. Vi vil være den butikken du kommer til, og den butikken du føler deg velkommen hos. Det handler om mer enn pris og produkt – det handler om deg. Derfor gjør vi vårt ytterste for at Lefdal-opplevelsen er perfekt – før, etter og under kjøpet.

Supportavtale - datamaskin

Supportavtale - datamaskin

Avtalen som gir deg en problemfri datahverdag. Med en supportavtale får du datamaskinen klargjort og tilpasset. I tillegg får du ubegrenset hjelp og veiledning i hele avtaleperioden. Velg selv lengde opp til 36 måneder.

Surface Studio - Gjør noe fantastiskSist oppdatert: 09.06.2017 12:50:41