Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Beats Studio3 trådløse hodetelefoner

Det beste med Beats Studio3 trådløse hodetelefoner er først og fremst batteritiden på 22 timer. For ikke å snakke om Pure ANC som stenger støy ute og optimaliserer musikken. Og ikke minst det behagelige Beats-designet med kontroll på øreklokken.

Pure adaptive noise cancelling (Pure ANC)

Opplev musikk med optimalisert lyd og ikke la bråkete omgivelser forstyrre deg. Pure adaptiv støydemping stenger ut irriterende lyder fra omgivelsene, og teknologien lar deg også bytte ut støy med ro og stillhet når du ikke hører på musikk. Pure ANC tilpasser seg dessuten etter lydlekkasjer som skyldes hår, briller eller øreutforming og sørger for at musikkvaliteten blir best mulig.

 Beats Studio3 trådløse hodetelefoner
 Beats Studio3 trådløse hodetelefoner

Lang batteritid

Det innebygde Li-ion-batteriet sørger for at du kan lytte til musikk trådløs i 22 timer med Pure adaptiv støyredusering aktivert og hele 40 timer uten. Beats Studio3 kan også hurtiglades, og du får hele 3 timers batteritid etter kun 10 minutters lading.

Apple W1 chip

Med Apple W1 chip får du en mer effektiv trådløs tilkobling hvor du kobler iPhonen din til hodetelefonene med bare ett tastetrykk på mobilskjermen. Beats Studio3 kommer med rask Bluetooth-tilkobling som sparer batteritiden og gjør at du enkelt kan bytte mellom dine Apple-enheter tilkoblet iCloud.

Sist oppdatert: 01.11.2017 07:56:31