Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
 Smakfult og sunt med en airfryer

Smakfullt og sunt med en airfryer

Aldri har det vært mer populært å være sunn, og aldri har markedet for sunn mat vært større. Men sunn mat trenger ikke begrense seg til trange dietter og tunfisk. Med en airfryer fra Philips kan også de typiske helgefavorittene bli sunne hverdagsfavoritter.
 Fritert mat = Usunt?<

Fritert mat = Usunt?

Fritert mat som fries og nuggets har aldri hatt rykte på seg for å være særlig sunt. Den knasende følelsen, den gyldne fargen og den herlige smaken er for mange synonymt med usunt. Men slik trenger det ikke være. Med en airfryer kan du få den samme smaken og konsistensen, bare helt uten eller med minimale mengder olje. Dermed kan du spise herlig, fritert mat uten å måtte tenke like mye på kalorier.
Du vil også bli imponert over hvor ekstremt allsidig en airfryer er, enten det er fugl, fisk, kjøtt eller grønt. Ja, til og med desserter kan tilberedes i en airfryer.

 Herlig enkelt <

Herlig enkelt

Med en airfryer kan du glemme alt som heter brente fingre, røykfylte kjøkken og en stram lukt av stekeos. Den lille og hendige maskinen gjør nemlig jobben for deg, uten at du må gi så mye tilbake, selv rengjøringen gjøres enkelt. I stedet for at maten friteres i olje bruker en airfryer varmluft. Denne sirkuleres hurtig rundt maten og gir det crispy laget som man forbinder med fritert mat til vanlig. Så enkelt, så godt, og ikke minst mye sunnere.

Airfryer fra Philips

Med en egen serie airfryers har Philips en modell for alle familier og kjøkken. Med tre ulike størrelser vil dette dekke alles behov og ønsker.

 HD964190 <

Philips Avance Collection Airfryer HD964190

Selveste storebror blant Philips sine airfryers er blant annet utstyrt med egen hold varm-funksjon, forhåndsinnstilt stekefunksjon og QuickClean. Med hele 4 forhåndsinnstilte programmer kan du alltid finne den enkleste måten å lage perfekt mat på.

 Airfryer HD9220<

Philips Viva Collection Airfryer HD9220

Denne airfryeren fra Philips er selve originalen og er solgt i mengdevis over hele verden. Den har automatisk avslåing, en patentert Rapid Air-funksjon og egen funksjon for tidskontroll. Med sklisikre føtter og temperaturkontroll er den en sikker vinner i alle hjem.

 Airfryer HD9621<

Philips Viva Collection Airfryer HD9621/90

Hele 20% mindre enn originalen, og en aldri så liten lettvekter på knappe 5,3 kg - denne airfryeren vil ta seg perfekt ut på små og store kjøkkenbenker. Airfryeren er utstyrt med TurboStar-teknologi, QuickClean. Prøv deg frem med spennende, nye retter.

La deg inspirere av en mengde deilige matretter

Med Philips sin AirFryer-app får du tilgang til en rekke spennende retter med lavt fettinnhold, som alle kan lages i en airfryer. Prøv alt fra fish and chips til krydret scampi og blåbærpai og rundstykker.
Appen finnes for både iOS og Android.

Velsmakende laks

Crispy fries

Saftige kjøttboller

Sist oppdatert: 26.04.2017 10:28:23