Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
 Huawei T3

La deg underholde av stilige Huawei T3 10

På utsiden er Huawei T3 10 et stilfullt mesterverk med en imponerende skjerm. På innsiden er det et langvarig batteri og mengder med underholdningsmuligheter. Android 7.0 operativsystem sørger for en enkel og underholdende hverdag.
 Huawei T3

Elegant design, storslagen skjerm

Huaweis T3 10 er først og fremst fantastisk å se på og har et design som blir hverdagens prikk over i’en. Se og oppdag en verden med vibrante farger på den 9.6» store skjermen og føl ekte Huawei-kvalitet mellom hendene.

For synets skyld

Uansett når på døgnet du velger å bruke T3 vil det spesielle lyset fra skjermen gi en perfekt skjermopplevelse, som samtidig tar vare på synet ditt. Det spesielle lyset vil også sørge for at søvnmønsteret ditt ikke forstyrres og at du gir øynene den hvilen de trenger.

 Huawei T3

Langvarig glede

Ta med deg Huawei T3, uansett hvor du skal. Det langvarige batteriet sørger for at du alltid har det du trenger tilgjengelig og at du ikke trenger å bekymre deg for å gå tom for strøm. Ut på reise? Ferie? Jobb? Eller kanskje bare i parken? Huawei T3 vil uansett bli ditt nye favoritt-reisefølge. Huawei T3 er utstyrt med operativsystemet EMUI 5.1, som er designet for enkel og intuitiv bruk. Med operativsystemet Android 7.0 vil T3 gjøre hverdagen enklere. Nettbretter er dessuten perfekt for familiens små og store medlemmer med praktisk foreldrestyring som gjør det lettere for deg å kontrollere barnas hverdag på nettbrettet.

Lefdal - så mye mer enn elektronikk

Hos Lefdal handler det ikke om å være størst, men vi vil gjerne være best. Vi vil være den butikken du kommer til, og den butikken du føler deg velkommen hos. Det handler om mer enn pris og produkt – det handler om deg. Derfor gjør vi vårt ytterste for at Lefdal-opplevelsen er perfekt – før, etter og under kjøpet.

Supportavtale - nettbrett

Supportavtale - nettbrett

Få ditt nettbrett klargjort og tilpasset. Alle viktige sikkerhetsprogrammer er ferdig installert og enheten kan tas i bruk umiddelbart. Skulle du ha behov for hjelp i avtaleperioden kan du kontakte oss både via telefon og direkte i varehus.

Sist oppdatert: 16.06.2017 12:57:18