Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
Samsung The Frame

The Frame fra Samsung

The Frame fra Samsung gjør TV til kunst. Når du er ferdig med å se innhold i sylskarp 4K UHD-oppløsning, forvandler The Frame seg til et bilde som tilpasser lysstyrken på skjermen etter omgivelsene.
Samsung The Frame

The Frame fra Samsung

The Frame fra Samsung gjør TV til kunst. Når du er ferdig med å se innhold i sylskarp 4K UHD-oppløsning, forvandler The Frame seg til et bilde som tilpasser lysstyrken på skjermen etter omgivelsene.
Energimerke Datablad
27995
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (50+)  
  • 65" The Frame
  • 4K UHD med HDR
  • Art mode
Les mer Samsung The Frame 65" 4K UHD Smart-TV UE65LS003
Energimerke Datablad
18995
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (50+)  
  • 55" The Frame
  • 4K UHD med HDR
  • Art mode
Les mer Samsung The Frame 55" 4K UHD Smart-TV UE55LS003

Art Mode

Utsmykk hjemmet med kunst

Opplev en ny og moderne måte å vise dine personlige fotografier og favorittkunstverk på. The Frame er laget for å gli naturlig inn i innredningen. Når den er på, får du en topp moderne TV med glimrende bildekvalitet og enkel tilgang til TV-programmer og streamingtjenester. Når The Frame er slått av, er den et dekorativt bilde med innhold etter ditt ønske.

Samsung CollectionSamsung Collection

Nøye utvalgte kunstverk

The Frame leveres med forhåndsvalgte kunstverk av kjente kunstnere, slik at du kan velge det som passar best inn hjemme hos deg. Kolleksjonen er nøye utvalgt for å gi deg en kunstopplevelse utenom det vanlige.

Art Store

Art Store

Utvid kunstsamlingen din når du vil

Med Samsungs Art Store kan du oppdage ny kunst og forvandle hjemmet ditt på en enkel måte. Kolleksjonen inneholder flere kunstverk av forskjellige typer å velge mellom. Finn din favoritt og last den ned direkte til TV-en eller via den egne mobilappen.
Min kolleksjon

Skap kunst av egne bilder

La dine personlige minner bli en del av innredningen. Du laster enkelt opp dine egne bilder til The Frame via en app på mobiltelefonen* eller en USB-enhet. *Finnes både til Android og iOS.

Mycollection

Passepartout & Farge

Vis frem kunsten din

Løft frem kunsten din og finn en favorittkombinasjon av layout og farge på passepartout. Du kan velge mellom flere titalls kombinasjoner. Valgmulighetene for passepartout-layout kan avhenge av innholdet du viser.

Art Store

Frame Design

Som et bilde på veggen

Oppdater hjemmet med innovativ og smart design. Tilpass stilen på The Frame, slik at den blir et dekorativt supplement til innredningen.

 FrameDesign
Art StorePersonlig valg av ramme

Finn din stil blant et utvalg av flotte rammer

Finn rammen som passer best inn hjemme hos deg – du kan velge mellom fargene valnøtt, lyst tre eller hvit.* Montering skjer ved hjelp av magneter, slik at du raskt kan tilpasse The Frame slik du vil.

*Hver enkelt ramme selges som separat tilbehør.

Finn din stil

 Customizable Frame

Lyssensor

Smart lysjustering som fremhever kunsten

Ved hjelp av en innebygd lyssensor kan The Frame analysere lyset i rommet og automatisk tilpasse skjermens lysstyrke og fargetemperatur slik at bildet blir mest mulig autentisk. Opplev kunsten din med naturlig fargegjengiving.


Lyst

 BrightSensor

Mørkt

Art Store

Sømløst design

No Gap veggfeste og usynlig ledning

Med sine nye designløsninger redefinerer Samsung måten du ser TV på. Med inkludert Invisible Connection og No Gap-veggfeste kan du henge opp The Frame på veggen med et minimum av forstyrrende ledninger*.

*Montering skjer ved hjelp av magneter, slik at du raskt kan tilpasse The Frame slik du vil.
Art Store

4K UHD-TV

Opplev ekte RGB 4K UHD

The Frame har 4K/UHD-oppløsning (3840 x 2160), som er fire ganger høyere enn Full HD-oppløsning. 4K/UHD åpner døren til en helt ny TV-verden og leverer underholdning i skyhøy kvalitet, med sylskarpe bilder, høy presisjon og mange detaljer.

4K UHD
HDR
HDR

Opplev alle lyse detaljer

HDR-teknologi sikrer at de mørke delene av bildet vil se mørkere ut, samtidig som de lyse områdene vil virke lysere. Resultatet blir mer realistiske bilder med flere farger og nyanser.

Smart

Smartere enn noe gang

Med smartfunksjoner kan du enkelt navigere og finne det du vil se. Styr dine eksterne enheter med One Remote Control og finn favorittunderholdningen din samlet på ett og samme sted i Smart Hub. Med Smart View kan du dessuten strømme innhold direkte til TV-en fra mobiltelefonen din.

Smart

Interiørbilder

Galleri

Sist oppdatert: 13.07.2017 10:12:01