Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Om Lefdal

Lefdal er opptatt av at du som kunde alltid skal få de beste prisene og den beste servicen.

I 1936 startet et gammelt familieselskap Lefdal som i sin tid gjorde om gatelysene i gamle Christiania fra gass til elektrisitet. I dag er Lefdal en moderne kjede for forbrukerelektronikk med varehus rundt i landet som står klare til å ta deg imot og hjelpe deg med de behovene og utfordringene du som kunde måtte ha. Når du besøker en av våre butikker skal du alltid være fornøyd. Det betyr at vi alltid skal møte deg med entusiasme og begeistring slik at du får den kundeopplevelsen du fortjener.

Vår visjon - alltid billig

For å holde på vår visjon er det daglige grep vi gjør for at du som kunde skal få den beste opplevelsen. Vi samarbeider med de største på innkjøp, holder kostnadene nede ved effektiv drift og unngår å være en stor og dyr organisasjon.

Lefdal Elektromarked A/S er eid av Dixons Group. Selskapet drives som et selvstendig selskap med egen administrasjon og ledelse. Lefdal Elektromarked selger husholdningsprodukter, lyd og bilde produkter og data/tele produkter gjennom store varehus. Gjennom store varehus, lave kostnader og aggressiv markedsføring oppnår vi høy lønnsomhet og sterk vekst.

Lefdal varehus