Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
 HTC Vive & Viveport VR

HTC Vive & Viveport VR-system

HTC Vive ønsker deg velkommen til en verden der kun fantasien setter grenser. Oppdag, opplev og kommuniser med venner, slik du aldri har gjort tidligere. Med HTC Vive får du en opplevelse som tar pusten fra deg, hjemme i din egen stue. Med Viveport får du det beste VR-innholdet, og med Viveport Subscription får du enda mer ut av det.


Viveport

Viveport og Viveport Subscription

Få frem kraften I ditt HTC Vive VR system med Viveport og Viveport Subscription.
For hver HTC Vive-eier vil den første måneden være gratis. Hvor skal du reise neste gang?

Viveport

Med app-butikken Viveport får du det beste VR-innholdet som er tilgjengelig til HTC Vive. Med mer enn 200 spill, opplevelser og apper kan du se frem til uendelig moro i det utrolige VR-miljøet. Oppdag fantastiske verdener, skremmende historier og skap de utroligste ting på helt nye måte. Viveport åpner dørene til en verden der kun fantasien setter grenser.

Viveport Subscription

Viveport Subscription er den beste måten å oppleve Viveport Marketplace og appene, spillene og det andre innholdet du finner der til en fast månedlig pris. Med dette abbonomentet kan du bruke fem (5) applikasjoner eller spill så mye du vil i en hel måned.
I løpet av de første 3 dagene av en abonnementsperiode kan du dessuten bytte til nye spill eller applikasjoner om man ønsker det.

Du kan også avslutte abonnementet når du vil, enten på Viveport-hjemmesiden eller i Vive-programmet.Den beste VR-underholdningen

Mulighetene når det kommer til virtual reality er nesten uendelige. HTC Vive kommer med en mengde VR-innhold som gir deg en overlegen VR-opplevelse. Oppdag merkelige, utenomjordiske verdener eller ta en tur til toppen av Mount Everest. Sloss med zombier eller reis ut i verdensrommet. Mulighetene er uendelige. Her er noen eksempler på de mange fantastiske opplevelsene som venter.

Star Trek: Bridge Crew

I Star Trek: Bridge Crew befinner du deg på et romskip sammen med vennene dine. Dere er offiserer i Føderasjonen, og alle deres handlinger og beslutninger er med på å bestemme romskipets og mannskapets skjebne. Spillet er utviklet spesielt til VR (Virtual Reality) og gir en autentisk følelse av å være i Star Trek-universet. Du befinner deg på det unike romskipet U.S.S. Aegis, som har den mest avanserte teknologien. Historien er dynamisk, og en spesiell "mission generator" skaper nye oppdrag, slik at du får timevis av spennende gameplay. 

Star Trek: Bridge Crew

Everest VR Experience

Opplev hvordan det føles å klatre til topps på verdens høyeste fjell, selveste Mount Everest. Ta følge med erfarne oppdagere og opplev ikoniske plasser, som Basecamp Base Station og Khumbu Glacier. Overnatt i den fjerde campen og bestig verdens tak. Med fantastiske detaljer vil denne VR-opplevelsen ta pusten fra de fleste.


HTC Vive

HTC Vive er med sitt Valve-design en av de mest sofistikerte VR-systemene på markedet for hjemmebruk. Det PC-koblede systemet består av en VR-hjelm, to håndkontroller og avanserte sensorer som fanger opp dine bevegelser. Systemet har også en rekke sikkerhetsegenskaper som sørger for at man unngår skader. Gjør deg klar for en uforglemmelig reise med HTC Vive.

Minimum systemkrav for å kjøre HTC Vive

Stasjonær PC

 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 eller bedre
 • CPU: Intel Core i5- 4590 tilsvarende eller bedre
 • Minne/RAM: 8GB+ RAM/li>
 • Video Output: 1x HDMI 1.3
 • Porter: 3x USB 3.0
 • OS: Windows 7 SP1 (64bit) eller nyere
 • Drivere: Oculus – 361.91 og nyere. HTC – 361.75 og nyere.


Bærbar PC

 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 980*
 • CPU: Intel Core i7- 6700HQ eller bedre
 • Minne/RAM: 8GB+ RAM
 • Video Output: 1x HDMI 1.3
 • Porter: 3x USB 3.0
 • OS: Windows 7 SP1 (64bit) eller nyere
 • Driver: Oculus – 361.91 og nyere. HTC – 361.75 og nyere.

*GeForce GTX 970M and 980M møter ikke minstekravene.

På jakt etter en maskin som kan dra HTC Vive? Sjekk ut vårt utvalg av VR Ready-maskinvare fra Nvidia.

Les mer om våre produkter her:

7490
 
Sammenlign
Vis produkt
På hovedlager (25+)  
 • 2x1080x1200 OLED-skjerm
 • 90 Hz oppdateringsrate
 • 360-graders bevegelsessporing
Les mer HTC Vive VR briller (sort)

Sist oppdatert: 15.08.2017 13:44:19

Søkeordforslag

 

Merke

Butikker

Informasjon og kampanjer