Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
 HP Spectre x360 - en forførende PC

HP Spectre x360 - en forførende PC

Spectre x360 med Intel® Core™ i5 prosessor fra HP er spekket med den nyeste teknologien inne i et lekkert design som oser av eleganse og luksus. Spectre x360 er en smart 2-i-1 som kommer i et eksklusivt aluminiumsdesign og to ulike størrelser (13,3” og 15,6”), som begge er så lette at du kan ha de med deg overalt.

Utforsk din kreative side med HP Spectre x360 og la deg forføre av dens eleganse

HP Spectre x360

Et blikkfang

Med en HP Spectre x360 vil alles blikk rettes mot deg. Med et design i solid aluminium og med myke kanter, gir denne 2-i-1 bærbare PC-en et sømløst utrykk som gjør det enkelt å skifte mellom produktivitet og kreativitet.

Utstråler eleganse

Utstyrt med synkroniserte hengsler kan skjermen roteres 360 grader og skifte mellom laptop, stand, tent og tablet. Hengslene er som resten av HP Spectre x360 i aluminium som understøtter den elegante utstrålingen.

Nesten vektløs

Den nye 13,3” HP Spectre x360 er den tynneste x360 2-i-1 til dags dato, med en tykkelse på kun 13,9 mm. Opplev en nesten vektløst 13,3” bærbar PC på kun 1,32 kg, som er så lett at du nesten glemmer at du har den med deg.

HP Spectre x360 elegant utstråling

Bang & Olufsen Audio

Opplev en sylskarp lyd som er designet og tunet sammen med lydeksperter fra Bang & Olufsen.

Dual og Quad høyttaler

Uansett hvordan du bruker Spectre x360, vil du på 15,6” oppleve en fantastisk lyd på 2 høyttalere og 4 høyttalere på 13,3” modellen.

HD Audio Boost

HP Audio Boost sørger for en høyere og klarere lyd, ved å konstant måle og forbedre lyden som kommer ut av høyttalerne eller hodetelefonene.

Enestående lyd med HP Spectre x360

Klar for fremtiden

De nye Spectre x360 kommer med hele to USB Type-C-porter, som sikrer lynrask data- og skjermoverføring, samt opplading med en USB 3.0 Type-A port for ekstra fleksibilitet.

AC-teknologi gir deg lynrask trådløs internett og respons uansett hvordan du bruker Spectre x360.

Alltid sylskarp

IPS-touchskjermen viser innholdet i en fantastisk Full HD (13,3”) eller Ultra HD/4K (15,6”) oppløsning. Du får tydeligere kontraster, klarere farger og en bredere synsvinkel på nesten 180°.

Med Windows Ink-teknologi kan du bruke touchskjermen som ditt digitale lerret, hvor du tegner, noterer eller kommenterer en presentasjon. Kjøper du 13,3” får du en HP Pro Tablet Active Pen med i prisen.

Opplev en drømmeoppladning

Spectre x360 har en imponerende batteritid på opptil 16 timer (13,3”) og lades problemfritt med en USB Type-C. Spectre x360 har mulighet for lynoppladning hvor den går fra 0% til 90% på kun 90 minutter.

Er du på farten og nær å gå tom for strøm på mobilen kan denne lades opp med Spectre x360, selv når den er i dvalemodus.

Med HP Pro Tablet Active Pen kan du slippe kreativiteten løsHP Spectre x360 - makeløs perfeksjon

Lefdal - så mye mer enn elektronikk

Hos Lefdal handler det ikke om å være størst, men vi vil gjerne være best. Vi vil være den butikken du kommer til, og den butikken du føler deg velkommen hos. Det handler om mer enn pris og produkt – det handler om deg. Derfor gjør vi vårt ytterste for at Lefdal-opplevelsen er perfekt – før, etter og under kjøpet.

Supportavtale - datamaskin

Supportavtale - datamaskin

Avtalen som gir deg en problemfri datahverdag. Med en supportavtale får du datamaskinen klargjort og tilpasset. I tillegg får du ubegrenset hjelp og veiledning i hele avtaleperioden. Velg selv lengde opp til 36 måneder.

Sist oppdatert: 03.02.2017 08:48:01