Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.

Xbox One X - overveldende kraft

Xbox One X gir deg en unik og ekte gamingopplevelse, fra en maskin som har 40% mer kraft enn andre konsoller. Spill nye gamle spill og få en grafisk spillopplevelse som tar pusten fra deg.
 Xbox One X

Mer kraft, større opplevelse

Med hele 6 teraflops er det en enorm grafisk prosessorkraft som slippes løs. Spillene dine vil ikke bare se annerledes ut, de vil føles annerledes. 12 GB GDDR5 grafikkminne vil maksimere spillytelsen og du vil få en helt ny opplevelse av hvert eneste bilde, og hver eneste bevegelse.

La deg selv forsvinne inn i en verden med gaming i 4K og virkelighetsnære hendelser. Bli overrasket over hvor lett det er å forveksle virkeligheten med spill og legg merke til detaljrikdommen med lys, skygger og refleksjoner.

 Xbox One X

Xbox Live - et nettverk av gamere

Venner, rivaler eller lagkamerater. Du finner de alle i Xbox Live, det globale online-spillmiljøet. Med egne Xbox Live-servere maksimeres ytelsen ved å sikre stabilitet, hastighet og pålitelighet slik at du kan kommunisere og konkurrere på tvers av ulike plattformer og med ulike gamere. På Xbox One X eller Windows 10.

Xbox One X gir deg også muligheten til å se filmer i fantastisk 4K Ultra HD. Du kan også streame TV-serier og filmer fra blant annet Netflix. Spill, strøm eller se en gammel klassiker – drøm deg bort med Xbox One X.

Xbox One X – kommer snart

Det er bare å glede seg til vi får Xbox One X i butikkene våre. Hold deg oppdatert her mens du venter.

4995
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet 22.11.2017  
  • Kraftig konsoll for 4K gaming
  • 4K Blu-ray-spiller HDR, WCG
  • 1 TB harddisk
Les mer Xbox One X 1 TB (sort)

Sist oppdatert: 21.06.2017 13:13:10