Logo Lefdal
Sammelign produkter Opptil 3 produkter av samme produkttype kan sammelignes.
Sony Xperia XZs setter verden i slowmotion

Sett tempoet ned med Sony Xperia XZs

Senk pulsen og se livet i supersakte film med den nye Sony Xperia XZs. Mobilens avanserte Motion EyeTM kamera lar deg ta utrolige videoer i super-slow motion, noe som gjør den 4 GB RAM vannavvisende 5,2” smarttelefonen til noe helt utenom det vanlig.
Sony Xperia XZs

Motion EyeTM-kamera fra fremtiden

Sony har bygget videre på erfaringene fra Cyber-ShotTM og lanserer nå Motion EyeTM19MP. Kameraet er så avansert at det fanger opp detaljer det menneskelige øye normalt ikke kan se.

De beste øyeblikkene kan være over fortere enn du får reagert. Men med Motion EyeTM-kameraet kan du ta opptil 960 bilder i sekundet og gjenoppleve dem i super-slow motion.

Sony Xperia XZs

En tidsmaskin av et kamera

Allerede før du er klar til å bildet, registrerer Motion EyeTM bevegelsene foran deg og tar opptil fire bilder før du i det hele tatt har trykket på utløseren. Om du er for sen på avtrekkeren, går du bare tilbake i tid og finner det beste bildet.

I tillegg sin nye intelligente kamerateknologi kommer Sony Xperia XZs med større pikselstørrelser enn tidligere modeller, slik at du alltid får mer lys og detaljer med på bildet. Selv bilder tatt om natten vil ha høy klasse.

Et gjenkjennelig, men moderne design

Sony Xperia XZs ligner sin forgjenger Xperia XZ med sine myke, avrundede kurver, som gjør at telefonen ligger som støpt i hånden. Mobilen leveres i fargene Ice blue, Warm silver og Black og er klassifisert med den høyeste innen sprutsikkerhet*, slik at du trygt kan snakke i telefonen når det regner, eller skrive SMS under oppvasken.

Den lekre ALKALEIDOTM-metallbaksiden gir den 5,2” store Full-HD telefonen et eksklusivt utseende.

Telefonen som lærer sammen med deg

Xperia XZs lærer seg vanene dine bedre for hver dag som går og tilpasser seg etter deg og dine behov, slik at du får et smartere mobi.

STAMINA holder øye med strømforbruk ditt i løpet av dagen og sørger for at Xperia XZs får optimal lading og aldri går tom for strøm.

Actions følger i likhet med STAMINA deg gjennom dagen og registrerer hvor og når du f.eks. har telefonen på lydløs. Ut fra de opplysningene den fanger opp, tilpasser Xperia XZs seg slik at den alltid er enkel å bruke.

*Xperia XZ er vann- og støvavvisende. Men husk: Alle åpninger skal være helt lukket, hvis du f.eks. skyller telefonen under hanen. Du bør ikke la telefonen være helt under vann og bør holde den vekk fra saltvann, klorvann eller væsker som f.eks. drikke. Ved misbruk eller feilbruk bortfaller garantien. Enheten har beskyttelsesklassifiseringen IP65/68. Du finner mer informasjon på www.sonymobile.com/waterproof. Merk at Xperia har en USB-port uten deksel. USB-porten skal være helt tørr før du lader telefonen.

Lefdal - så mye mer enn elektronikk

Hos Lefdal handler det ikke om å være størst, men vi vil gjerne være best. Vi vil være den butikken du kommer til, og den butikken du føler deg velkommen hos. Det handler om mer enn pris og produkt – det handler om deg. Derfor gjør vi vårt ytterste for at Lefdal-opplevelsen er perfekt – før, etter og under kjøpet.

Lefdal Cloud – ubegrenset lagring

Lefdal Cloud – ubegrenset lagring

Ta vare på dine personlige data, viktige filer og uerstattelige minner! Med Lefdal Cloud får du lagringsplass og kontinuerlig sikkerhetskopi på nett. Alle endringer du gjør blir oppdatert automatisk. Samtidig kan du enkelt få tilgang til og dele innholdet med andre, uansett hvor du er.

Sist oppdatert: 17.03.2017 15:49:19